Adriaans Dakdekkers- en Leidekkersbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Straatkantseweg 8 , 5443 NC Haps, Noord-Brabant
Cuijk, Land van Cuijk

E-mail

Over Adriaans Dakdekkers- en Leidekkersbedrijf

Dakdekkers- en leidekkersbedrijf Adriaans toont al 70 jaar haar vakmanschap op het gebied van kwaliteit van dakwerken. Het familiebedrijf heeft gespecialiseerde medewerkers in dienst voor hellende, platte en leien daken.

De onderneming werkt aan grote en kleine projecten voor aannemers en particulieren en verzorgt daarbij het integrale traject: van advies tot uitvoering en onderhoud. Het bedrijf is in heel Nederland actief en streeft altijd naar de hoogste kwaliteit van werken.

Dakdekkers- en leidekkersbedrijf Adriaans uit Haps is een echt familiebedrijf en toont al 70 jaar haar vakmanschap op het gebied van kwaliteit van dakwerken. In 1946 werd het dakdekkersbedrijf als eenmansbedrijf opgericht door Harry Adriaans. De huidige directeur Jan Adriaans nam in 1977 het stokje van hem over. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijk actieve specialist die voor elk type dak een oplossing heeft. Pascal Adriaans zal in de toekomst zijn vader opvolgen.

Het bedrijf heeft gespecialiseerde medewerkers in dienst voor hellende, platte en leien daken. De onderneming is inzetbaar op alle typen werkzaamheden: nieuwbouw, renovatie, woning- en utiliteitsbouw. De orderportefeuille is dan ook divers: het bedrijf werkt in heel Nederland aan grote en kleine projecten (inclusief timmerwerk) voor aannemers en particulieren en verzorgt daarbij het integrale traject: van advies tot uitvoering en onderhoud.

Men kan het dakdekkers- en leidekkersbedrijf dan ook typeren als een ‘combibedrijf’, gericht op het gehele bouwdeel dak. Voor elke vorm van dakbedekkingen heeft het bedrijf namelijk specialisten in huis.

Featured Message

Neem vandaag contact op

13-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Roofing

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Adriaans Dakdekkers- en Leidekkersbedrijf in Straatkantseweg 8, Haps Noord-Brabant 5443 NC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Haps Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haps Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haps Noord-Brabant, 5443 NC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5225567]