Dierenkliniek De Schelde

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zoomvlietweg 8 , 4726 TC Heerle, Noord-Brabant
Baronie van Breda, Roosendaal

E-mail

Over Dierenkliniek De Schelde

Dierenkliniek De Schelde is een dierenkliniek, die optimale eerste lijns zorg wil verlenen in de regio Bergen op Zoom (vestiging Wouwsestraatweg 1 BoZ) - Roosendaal. Dit doen we tijdens spreekuren op afspraak, maar ook tijdens vrije inloopspreekuren. U kunt bij ons terecht met al uw diergeneeskundige vragen en problemen. Net zoals in de humane gezondheidszorg is preventieve zorg een belangrijk onderdeel van de diergeneeskundige praktijk. Wij besteden hier dan ook uitgebreid aandacht aan. U kunt hierbij denken aan gezondheidscontroles, entingen en gebitsbehandelingen, maar ook afvalprogramma’s voor te dikke honden en katten en vlooien-, teken- en wormpreventie. Daarnaast verrichten we ook allerlei operaties: sterilisaties, castraties, maar ook blaassteenoperaties, liesbreuken, oogoperaties (zoals ooglidcorrecties en cherry eye) tumoroperaties etc.

Als het nodig is, doen wij natuurlijk aanvullend onderzoek; bloed- en urine-analyse en echo of röntgen hebben wij in eigen huis. Indien onderzoek of behandeling van een specialist nodig mocht zijn, zullen wij in overleg met u, uw huisdier verwijzen, zelfs naar de universiteitsklinieken van Utrecht of Gent.

Dierenartsen Hans van Gils en Ingrid Franse van Dierenkliniek De Schelde staan in elk geval voor het verlenen van passende zorg, waarbij het belang van het dier en de eigenaar voorop staat.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/dierenkliniek.deschelde

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dierenkliniek De Schelde in Zoomvlietweg 8, Heerle Noord-Brabant 4726 TC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Paarden diensten in Heerle Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heerle Paarden per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heerle Noord-Brabant, 4726 TC, Nederland

 • C.f. Luijsterburg

  Ekelstraat 20 Heerle Noord-Brabant 4726 AR

 • Reve

  Westelaarsestraat 18 Heerle Noord-Brabant 4726 SZ

 • C.a.j. Goosen

  Westelaarsestraat 17 Heerle Noord-Brabant 4726 TD

 • Adcos

  Herelsestraat 175 /C Heerle Noord-Brabant 4726 SR

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827402]