Architectenbureau Koppens

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wijststraat 29 , 5384 RA Heesch, Noord-Brabant
Bernheze, Maaskant

E-mail

Over Architectenbureau Koppens

Architectenbureau Koppens is een bureau dat in 1989 is opgericht door Hein Koppens (architect).
Wij zijn gevestigd aan de Wijststraat te Heesch. Het bureau bestaat uit vijf personen, waaronder twee architecten en drie bouwkundigen.

Wij zijn in staat het volledige bouwproces uit handen te nemen waardoor u als opdrachtgever wordt ontzorgd. Van een eenvoudige aan- of uitbouw tot een complex utilitair project, wij maken een ontwerp, verzorgen het vergunningentraject en begeleiden de bouw tot een prachtig resultaat.
Het bureau wordt geprezen om zijn veelzijdigheid. Dat heeft geresulteerd in een mooie diversiteit aan projecten: van klassieke woonboerderij tot moderne villa.

Dus als u een deskundig, betrouwbaar en betrokken architectenbureau zoekt, maak dan eens een afspraak voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek met architect Hein Koppens.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/KoppensArch

Categorieën: Architects

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Architectenbureau Koppens in Wijststraat 29, Heesch Noord-Brabant 5384 RA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Heesch Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heesch Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heesch Noord-Brabant, 5384 RA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816593]