Nieuwe Online Reserveringstool, Simpel & Snel iBooc.nl

Nieuwe Online Reserveringstool, Simpel & Snel iBooc.nl van Ibooc

Door: Ibooc  14-05-2008
Trefwoorden: Hotels, Hotel, Hotel Boeken

Wie is iBooc ?

Vanuit het bekende zolderkamertje is op 29 November 2007 de firma MultiNETional opgericht door de jonge ondernemers Jan Laurens Dalhuisen en Aron Schilder. Het doel? De webconsumenten in de toekomst voorzien van unieke concepten die zich onderscheiden in gemak en functionaliteit. Uit irritatie van het huidige aanbod is het idee ontstaan om een Online Hotel Reserveringstool te ontwikkelen die het mogelijk maakt om Simpel en Snel online een hotel te reserveren. Enkel en alleen wordt de informatie gepresenteerd die voor de klant noodzakelijk is.
Beleef, Boek en Bespaar NU online via www.iBooc.nl

Wat is iBooc ?
iBooc.nl .com .de .be . fr…..is een Online Hotel Reserveringstool waarmee de klant Simpel & Snel online een hotel kan reserveren. In combinatie met het FEEL Concept wordt het mogelijk gemaakt de klant online zijn/haar bestemming te laten beleven! Jij weet WAAR je naar toe gaat en WAAROM!

Beleef, Boek en Bespaar NU online via www.iBooc.nl

Waarom iBooc ?
iBooc.nl is ontwikkeld om haar bezoekers te voorzien van een reserveringstool waarmee ze Zoeken, Kiezen, Boeken en dus NIET worden overladen met informatie die op dat moment geen toegevoegde waarde biedt. Je voert je bestemming in en krijgt direct een overzicht van enkel en alleen de BESCHIKBARE Hotels. Kijk, Vergelijk, Boek en Bespaar!

Heb je Vragen? Onderaan elke pagina kun je klikken op één van de veel gestelde vragen. Je wordt direct doorverwezen naar de antwoorden m.b.t. jouw vraag!

De Voordelen? Wat heeft iBooc.nl jouw te bieden? Ook hieraan wordt u op elke pagina herinnerd. Géén online Betalingen, het grootste aanbod wereldwijd, beoordelingen van klanten zoals jij etc. etc.

In de nabije toekomst gaat iBooc.nl u eveneens informeren over de activiteiten in de betreffende stad. Lees online over Musea’s, Theaters, Bars en Kroegen, Bioscopen, Parken en Restaurants. U kunt ze direct contacteren d.m.v. de gepresenteerde contactinformatie. Bekijk daarnaast online de weerverwachting en wordt er van op de hoogte gehouden met een simpel SMSje.

Jij wilt naar de voetbalwedstrijd PSV-Ajax, of naar het concert van je favoriete artiest? Bestel meteen de kaarten online! Jij wordt automatisch geïnformeerd over de evenementen in en nabij jou bestemming!

Beleef, Boek en Bespaar NU online via www.iBooc.nl!

Met vriendelijke groeten,
iBooc.nl 
Beleef, Boek en Bespaar!

Trefwoorden: Hotel, Hotel Boeken, Hotel Vergelijken, Hotel Zoeken, Hotels, Hotels Boeken, Hotels Vergelijken, Hotels Zoeken, Ibooc, Vakantie Hotel, Vakantie Hotels, Weekendje, Weekendjeweg,

Contact Ibooc

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share