Aromatherapeute Els Verdonk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Donkeren Dijk 32 , 5473 CS Heeswijk-Dinther, Noord-Brabant
Website - Geen ingevoerd
E-mail

Over Aromatherapeute Els Verdonk

Enige jaren geleden is aromatherapie op mijn pad gekomen via een informatieve cursus. De materie fascineerde mij dusdanig, dat ik besloot hier mijn beroep van te maken.

In 2002 heb ik het diploma MBO Holistisch aromatherapeut behaald bij opleidingscentrum Mediator te Breda. Om mijn clienten nog beter van dienst te kunnen zijn ben ik in 2010 geslaagd voor de beroepsopleiding HBO Holistisch aromatherapeut.

De praktijk is aangesloten bij beroepsvereniging FAGT ( Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten)

Tevens ben ik aangesloten bij Landelijk Netwerk Massage bij Kanker, waardoor ik gecertificeerd ben om mensen die leven met kanker of kanker hebben gehad deze vorm van massage aan te kunnen bieden. Massage geeft geen genezing, maar kan de kwaliteit van leven verbeteren.

In het kader van mijn beroep als therapeut bezoek ik met regelmaat verschillende lezingen, intervisies, congressen en bijscholingen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Aromatherapeute Els Verdonk in Donkeren Dijk 32, Heeswijk-Dinther Noord-Brabant 5473 CS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Heeswijk-Dinther Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heeswijk-Dinther Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heeswijk-Dinther Noord-Brabant, 5473 CS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227947]