Boxtel en Zn BV Grond- en Sloopwerken

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Meerstraat 42 , 5473 VX Heeswijk-Dinther, Noord-Brabant

E-mail

Over Boxtel en Zn BV Grond- en Sloopwerken

Graag stellen wij onze onderneming in het kort aan U voor. De Van Boxtel Groep is dagelijks met ongeveer 30 medewerkers, met behulp van een modern wagen- en machinepark, werkzaam in logistiek, aannemerij en bouwstoffenhandel. Inmiddels is de dagelijkse leiding in handen van de 3e generatie van de familie van Boxtel welke sturing geeft aan het bedrijf; met het oog op de toekomst maar met respect voor het verleden.

Onze onderneming heeft tot doel ‘het met plezier realiseren van de best mogelijke antwoorden op klantvraagstukken met evenredige aandacht voor mens, milieu en markt. Middels een combinatie van kennis, kunde, middelen en ervaring biedt zij opdrachtgevers hulp bij het efficiënt en rendabel inrichten en uitvoeren van het proces tot het gewenste eindresultaat’.

Service en flexibiliteit zijn kernwoorden waarmee wij werken; een platte organisatie, korte lijnen en een dynamische planning maken ons tot probleemoplossers.

Logistiek
Wij verzorgen het horizontaal en verticaal verplaatsen van prefab elementen, constructies, machines en diverse andere bouw- en infra gerelateerde materialen voor onze opdrachtgevers. Dit doen wij binnen ons werkgebied de Benelux. Elk probleem wordt in nauwe samenwerking met de opdrachtgever opgelost. In geval van uitzonderlijk transport zorgen wij voor begeleiding en het bijbehorende ontheffingstraject. Een aantal van de voertuigen zijn uitgerust met autolaadkranen waarmee naast zelfstandig laden en lossen, hijsopdrachten kunnen worden uitgevoerd.

Aannemerij
Wij leveren een totaalpakket aan werkzaamheden die nodig zijn bij grond- weg- en waterbouwprojecten. Van de eerste schop in de grond tot aan de oplevering van het project. Dit gebeurt met behulp van gecontroleerd en gecertificeerd materiaal en natuurlijk met ervaren en goed opgeleide medewerkers.

Bouwstoffen
Wij verzorgen de aan- en afvoer van containers met bouw- en sloopafval.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Earthmovers & Excavators

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Boxtel en Zn BV Grond- en Sloopwerken in Meerstraat 42, Heeswijk-Dinther Noord-Brabant 5473 VX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Heeswijk-Dinther Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heeswijk-Dinther Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heeswijk-Dinther Noord-Brabant, 5473 VX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820721]