Global Data Exchange BV ontwikkelt koppeling met Webkoerier.nl.

Global Data Exchange BV ontwikkelt koppeling met Webkoerier.nl. van Webkoerier

Door: Webkoerier  24-07-2007
Trefwoorden: Software, Marktplaats, Koppeling

Maarssen, 24 juli 2007 Global Data Exchange (GDX), marktleider op het gebied van software voor sneltransport- en koeriersbedrijven gaat haar softwarepakketten voorzien van communicatiemogelijkheden met vrachtuitwisselingsdiensten. De eerste koppeling zal worden gerealiseerd met de online marktplaats van Webkoerier.nl.

De koppeling levert voordelen op voor zowel de klanten van GDX als de klanten van Webkoerier.nl. De c.a. 150 koeriersbedrijven die gebruik maken van de administratiesoftware van GDX krijgen de mogelijkheid om direct vanuit deze software opdrachten uit te besteden via de Webkoerier-marktplaats.

Binnen de marktplaats van Webkoerier.nl zijn op dit moment c.a. 340 koeriersbedrijven actief met het zoeken naar en het uitwisselen van koeriersopdrachten. Voor deze bedrijven zal de koppeling dus een flink aantal extra opdrachten op gaan leveren.

Momenteel wordt er gewerkt aan de technische realisatie van de koppeling. In oktober van dit jaar (2007) zal deze functionaliteit voor de klanten van GDX beschikbaar worden gemaakt.

________________________________________________________________________

Global Data Exchange B.V. is een automatiseerder gespecialiseerd  in automatisering voor koeriers- en transportbedrijven binnen Nederland en Vlaanderen. De innovatieve software creëert een meerwaarde voor transporteurs, zodanig dat zij efficiënter en meer servicegericht kunnen werken. Meer informatie is te vinden op www.gdx.nl.

________________________________________________________________________

Webkoerier is een marktplaats voor koerierszendingen, gemaakt om vraag en aanbod in de koeriersmarkt beter bij elkaar te brengen. Webkoerier biedt vervoerders een handig gereedschap om voertuigen en tijd beter te benutten. Meer informatie is te vinden op www.webkoerier.nl.

Trefwoorden: Gdx, Koppeling, Marktplaats, Software, Vrachtuitwisseling, Webkoerier,