Coole kikker nu verkrijgbaar bij Blijfwijs.nl

Coole kikker nu verkrijgbaar bij Blijfwijs.nl van Blijfwijs.nl

Door: Blijfwijs.nl  23-06-2009
Trefwoorden: Boeken, Kinderen, Speelgoed

Het Coole Kikkerboek is geschreven voor kinderen vanaf 9 jaar die steviger in hun schoenen willen staan.

Een Coole Kikker kan goed met andere kinderen omgaan, maar komt ook voor zichzelf en voor anderen op en laat zich niet op de kast jagen door plagen of pesten. Maar hoe doe je dat? Dit boek behandelt de belangrijkste onderwerpen. Het is geschreven voor kinderen vanaf negen jaar.

Wat doe je als een kind je uitscheldt? En als je ziet dat een ander kind gepest wordt? Hoe pak je het aan als je vrienden wilt maken? Ieder kind krijgt wel eens te maken met dit soort vragen. Maar lang niet ieder kind is zo’n coole kikker die gemakkelijk met zulke situaties kan omgaan.
Het Coole Kikker Boek beschrijft waargebeurde situaties en geeft kinderen tips en adviezen voor een goede aanpak. Het behandelt in negen hoofdstukken de volgende onderwerpen:

1. Hoe leer je iemand snel kennen?
2. Hoe krijg je vrienden?
3. Hoe werk je goed samen?
4. Samenspelen en onderhandelen.
5. Hoe vraag je of je mee mag spelen en wat doe je als dat niet mag?
6. Iemand scheldt je uit, wat doe je?
7. Wat doe je als een kind gepest wordt?
8. Een kind wordt buitengesloten.
9. Als je gepest wordt.

Bij het Coole Kikker Boek hoort het Coole Kikker Kwartetspel, dat kinderen graag spelen. De negen hoofdstukken gaan over de negen onderwerpen van dit kwartetspel. Boek en kwartetspel zijn mooi geïllustreerd met afbeeldingen van de Coole Kikker. Bij het boek zit altijd een kwartetspel verpakt. Het is niet mogelijk om een boek zonder kwartetspel te bestellen(de prijs zou overigens hetzelfde blijven). Een overtollig kwartetspel kunt u misschien aan iemand cadeau doen?

Trefwoorden: Basisonderwijs, Boeken, Coole, Educatief, Kikker, Kinderen, Pesten, Sociaal, Sociaal Emotioneel, Speelgoed