De vrolijke weekplanner voor je kind op Blijfwijs.nl

De vrolijke weekplanner voor je kind op Blijfwijs.nl van Blijfwijs.nl

Door: Blijfwijs.nl  03-05-2009
Trefwoorden: Speelgoed, Educatief, Planbord

www.Blijfwijs.nl presenteert de vrolijke weekplanner voor je kind (24 x 30 cm) inclusief 1 basisset met 60 magneetjes.
Meer informatie op http://www.blijfwijs.nl/webshop/algemene_ontwikkeling/7_dagen_bord


Het 7 dagen bord is voor één kind, vanaf circa 3 tot circa 10 jaar. De 60 ronde magneetjes zijn voorzien van eenvoudige illustraties die symbool staan voor verschillende activiteiten of personen, zoals naar school, vrije dag, mama, papa, sport, zwemles, overblijf, BSO, opp
Alle ontwikkelingsaspecten op een rij:

- Houvast en rust. Het 7 dagen bord zorgt ervoor dat kinderen de week kunnen overzien. Wel of geen school, wanneer naar zwemles of het verjaardagsfeestje.

- Zelfstandigheid. Kinderen krijgen meer besef van tijd en door zelf mee te helpen met het invullen van het 7 dagen bord en er op te kijken wordt ook de eigen verantwoordelijkheid gestimuleerd.

- Voorbereid. Ook bij minder leuke dingen, zoals een bezoekje aan de tandarts, werkt het 7 dagen bord prettig omdat je kind niet overvallen wordt. Als een kind voorbereid is op spannende gebeurtenissen is de activiteit op het moment zelf veelal minder moeilijk.

- Plezier. Naast de educatieve functies is het 7 dagen bord ook ontzettend leuk. Het is een vrolijk overzicht waar naar hartenlust op getekend en 'geschoven' kan worden.

- Extra functie: je kunt met het 7 dagen bord ook een eenvoudig beloningssysteem toepassen!

Overige productinformatie:

Het planbord (30 x 24 cm) is gemaakt van magnetisch emailleplaat (het materiaal doet denken aan ouderwetse reclameborden). Het is dun maar heel stevig, het kan niet buigen.
In de 4 hoeken zitten kleine gaatjes. Je kunt het bord bevestigen met bijgeleverde spijkertjes of ophangen met kleine schroefjes of je doet er een touwtje door en hangt ‘m aan een haakje.
Het planbord wordt geleverd met een handleiding inclusief legenda van de magneetjes.

Trefwoorden: Blijfwijs, Educatief, Planbord, Speelgoed, Weekplanner,