Fysiotherapie De Beemden

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Beemden 4 , 5591 HR Heeze, Noord-Brabant
Heeze-Leende, Kempen

E-mail

Over Fysiotherapie De Beemden

Onze praktijk voor fysiotherapie gevestigd in Het centrum van Heeze met een dependance in Sterksel,

Specialisaties:

N.D.T.

Bekkenbodemtherapie

M.B.v.O

Tapen en bandageren

Geriatrisch fysiotherapeut

Actieve revalidatie en rugscholing

Kinderfysiotherapie

Medical taping

Lymfedrainage

NIEUWE BESTEMMING RABOBANK HEEZE
Compleet zorgaanbod dichtbij de inwoners.

Het Rabobank gebouw aan de Kapelstraat 74 krijgt een nieuwe bestemming. Gezondheidscentrum Heeze betrekt het pand medio 2017. De compleet nieuwe huisvesting zal een groot aantal voorzieningen bieden op het gebied van gezondheidszorg. Daarnaast blijft Rabobank in het pand aanwezig.
Gezondheidscentrum Heeze is een initiatief van huisartsen Nelleke Gruijters, Hans van Otterdijk en Rob Stalpers, Service Apotheek Heeze, fysiotherapiepraktijk De Beemden en ZuidZorg. De huidige huisvesting van deze zorgaanbieders is verouderd of te klein geworden. Met de Kapelstraat 74 hebben ze een perfecte locatie gevonden, die alle mogelijkheden biedt voor een gezamenlijk zorgaanbod, in het centrum van Heeze met voldoende parkeergelegenheid. Het ontwerp is in volle gang en de contractbesprekingen zitten in een finaal stadium.
Het gezondheidscentrum biedt voorzieningen op het gebied van gezondheidszorg, zoals huisartsenzorg, apotheek, fysiotherapie, jeugdgezondheidszorg en thuiszorg. Het nieuwe pand krijgt voldoende ruimte voor eventuele uitbreiding met aanvullende zorgdisciplines. De zorgverleners zijn blij om straks een goed op elkaar afgestemd aanbod van eerstelijns gezondheidszorg dichtbij de inwoners van Heeze, Leende en Sterksel aan te kunnen bieden. Gezamenlijke huisvesting in één gebouw leidt tot korte lijnen tussen de zorgverleners, meer onderlinge samenwerking en centrale zorg voor de bewoners.

KINDERFYSIOTHERAPIE IN STERKSEL
Met ingang van 1 september wordt er door Fysiotherapie De Beemden, kinderfysiotherapie aangeboden in Sterksel.

Openingstijden

Ma, Wo, Vr
-
Di, Do, Zo
-
Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie De Beemden in De Beemden 4, Heeze Noord-Brabant 5591 HR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Heeze Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heeze Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heeze Noord-Brabant, 5591 HR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827419]