Interacto; Startup combineert online relatiebeheer, email marketing en video.

Door: Interacto  26-01-2009
Trefwoorden: Email, Email Marketing, Crm

Interacto richt zich zowel nationaal als internationaal op het midden en klein bedrijf. De applicatie heeft een gebruiksvriendelijke structuur waardoor deze ook zeer geschikt is voor gebruikers zonder technische kennis.

Gebruikers hebben de mogelijkheid om effectief hun contacten te beheren, uit te wisselen met andere applicaties, acties uit te zetten naar andere gebruikers, bestanden te beheren en gecategoriseerde berichten toe te voegen.

In slechts enkele stappen kan een professionele mailing opgemaakt en verstuurd worden. Per verstuurde mailing en per contact zijn er vervolgens uitgebreide statistieken beschikbaar.
Verhoog de respons op mailings met gebruik van Video email. Interacto converteert video’s online naar een Flash bestand waarna deze vervolgens direct te gebruiken is in email campagnes en / of op websites.

Interacto kent een prijsplan wat gebaseerd is op het aantal contactplaatsen in een account en wordt afgesloten voor een jaar. Met alle accounts kan er gratis en onbeperkt gemailed worden naar contacten. Voor het gebruik van Video en SMS diensten kan de gebruiker credits aanschaffen in de applicatie.

Interacto is onderdeel van en ontwikkeld door Proshore, ontwikkelaar van websites en applicaties op maat. De komende maanden komen er dan ook nog diverse toevoegingen op de huidige applicatie waaronder een Api (application programming interface) en mobiele versie. Binnen enkele maanden hoopt Interacto met lokale partners actief te zijn op buitenlandse markten in de taal van het betreffende land.

Bekijk de applicatie zelf op www.interacto.nl

Trefwoorden: Contact Management, Crm, Email, Email Marketing, Relatie Beheer, Saas, Sms, Video Email