Oefentherapie & Haptonomie Heeze-Leende

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kreijl 9 , 5591 TR Heeze, Noord-Brabant
Heeze-Leende, Kempen

E-mail

Over Oefentherapie & Haptonomie Heeze-Leende

Oefentherapie Mensendieck/Cesar is een therapie die gericht is op het behandelen en voorkomen van klachten. Deze klachten kunnen een gevolg zijn van een onjuiste houding en/of een onjuist bewegingspatroon. Men kan hier denken aan:
-(lage) rugklachten
-nek- en/of schouderklachten
-hoofdpijnklachten/duizeligheid
-bekkenproblemen en instabiliteit
-klachten in relatie tot werk bijv. RSI-klachten
-orthopedische aandoeningen: zoals Bechterew en scoliose
-neurologische aandoeningen: zoals Parkinson, hernia en MS

Een Oefentherapeut Mensendieck/Cesar leert een persoon door middel van een persoonlijk oefenschema om gezond te bewegen. Hierdoor wordt u zich meer bewust van uw eigen houding en uw gewoontes, waardoor u echt iets leert. Daardoor kunt u klachten in de toekomst voorkomen of omgaan met die “zwakke plek” in uw lichaam.

Haptonomie houdt zich bezig met het herontdekken van het gevoelsleven en met de gevoelsmatige wisselwerking tussen mensen. De tastzin speelt hierbij een belangrijke rol in het aanvoelen van uzelf en de ander. Door aan te raken, worden emoties duidelijker en directer gevoeld.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Oefentherapie & Haptonomie Heeze-Leende in Kreijl 9, Heeze Noord-Brabant 5591 TR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Heeze Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heeze Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heeze Noord-Brabant, 5591 TR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824730]