Ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding van Rido ongediertebestrijding

Door: Rido ongediertebestrijding  01-02-2012
Trefwoorden: Inspectie, Vliegen, Ongediertebestrijding

Rido ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het weren en bestrijden van plaagdieren in de ruimste zin van het woord. Hieronder vallen onder andere muizen, ratten, papiervisjes, kakkerlakken, vliegen, houtaantasters, wespen, vlooien en het aanbrengen van vogelwering.

Wij zijn een klein, maar daardoor flexibel familiebedrijf dat al 20 jaar bestaat. Hierdoor kunnen wij onze klanten op zeer korte termijn van dienst zijn.

De ongediertebestrijding wordt uitgevoerd volgens de nieuwste methodes. Dit alles tegen concurrerende prijzen. Wij werken uitsluitend met in Nederland toegelaten bestrijdingsmiddelen. Bij de ongediertebestrijding zal steeds gewerkt worden met het bestrijdingsmiddel dat voor uw situatie het meest geschikt is.

Rido ongediertebestrijding is op de hoogte van de levenscyclus, de ontwikkeling en leefgewoonten van  plaagdieren. Ook kennen wij de mogelijkheden en risico’s van de toe te passen bestrijdings-middelen en methodes. Hierbij worden de regels en veiligheidsvoorschriften niet uit het oog verloren. Door onze vakkennis kunnen wij de juiste keuze maken voor uw probleem.

Rido ongediertebestrijding lost niet alleen uw probleem op, maar zoekt ook de oorzaak en adviseert om ongedierte buiten te houden. Een combinatie van goede hygiëne en een juist beheersingsplan houdt ongedierte vaak al buiten de deur. Met een optimale wering kan het gebruik van giftig lokaas zoveel mogelijk beperkt worden. Het aanbrengen van weringsmaatregelen en het uitvoeren van (kleine) bouwkundige aanpassingen kan Rido ongdiertebestrijding voor u uitvoeren.

 


 

Trefwoorden: Bestrijden, Boktor, Houtaantasting, Houtworm, Inspectie, Jaarcontracten, Mieren, Motten, Muggen, Muizen, Ongedierte Bestrijding, Ongediertebestrijding, Ovenvisjes, Papiervisjes, Ratten, regio Eindhoven / Helmond / Valkenswaard / Geldrop / Mierlo / Heeze / Weert / Veldhoven / Son / Best, Vliegen, Vogelwering, Wespen,

Andere producten en diensten van Rido ongediertebestrijding

Ongedierte bestrijden van Rido ongediertebestrijding thumbnail
01-02-2012

Ongedierte bestrijden

Bij Rido ongediertebestrijding kunt u ook terecht voor het kopen van producten die u helpen bij het bestrijding van ongedierte.