Jongh Pipesystems BV De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Sluisweg 2 , 4794 SW Heijningen, Noord-Brabant
Moerdijk

E-mail - Geen ingevoerd

Over Jongh Pipesystems BV De

De Jongh Pipesystems B.V. is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in PE-HD kunststofleidingsystemen voor gas- en waterdistributie, persriolering, druk- en vrijvervalbuizen, als mede voor industriële toepassingen.
Naast dit leidingwerk leveren wij ook bijbehorende verbindingstechnieken, waaronder PE-HD elektrolasfittingen, PE-HD fittingen t.b.v. spiegellassen- en elektrolassen alsmede klemverbindingen.
Ook op her gebied van leidingsaneringen bent U bij ons aan het goede adres. In de afgelopen jaren is sanering van beschadigde/verouderde drinkwater, riool, gas- en industriële leidingen een belangrijk punt geworden.

Ook beschikken wij over een eigen werkplaats waar prefab leidingstukken geproduceerd worden.
Wij hebben ons dan ook gespecialiseerd in "slim aanleveren". Dat betekent dat we met onze klanten meedenken en bijvoorbeeld prefab leidingstukken adviseren zodat montage op de bouwplaats vereenvoudigd wordt en de montagekosten gereduceerd worden.
In onze eigen werkplaats verrichten we prefab laswerkzaamheden en wordt alles vooraf op maat gemaakt, zodat onze klant op de bouwplaats direct aan de slag kan. De praktijk wijst uit dat hier doorgaans grote kostenbesparingen worden behaald.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Plastic Manufacturers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Heijningen Noord-Brabant

Is Jongh Pipesystems BV De in Sluisweg 2, Heijningen Noord-Brabant 4794 SW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Heijningen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heijningen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heijningen Noord-Brabant, 4794 SW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824897]