Uw Limited in Good Standing?

Uw Limited in Good Standing? van Adcomp Trust & Adviesgroep

Door: Adcomp Trust & Adviesgroep  16-03-2009
Trefwoorden: Privé Aansprakelijkheid

Werken met een Limited biedt inderdaad afscherming van privé aansprakelijkheid, maar brengt ook verplichtingen met zich mee net als bij een Nederlandse BV. In Engeland zijn deze verplichtingen:

  • het op tijd deponeren van de balansen
  • en het indienen van een Annual Return.

Bij het niet in ‘Good Standing’ zijn zal de curator bij een faillissement in de meeste gevallen de ondernemer/directeur aansprakelijk stellen in zijn hele privé vermogen.

Met de Limited Check die Adcomp biedt kunt u nagaan of u inderdaad heeft voldaan aan de verplichtingen van de Engelse wet- en regelgeving. Adcomp Trust & Adviesgroep is al 27 jaar gespecialiseerd in o.a. het oprichten van Engelse Limiteds en het in ‘Good Standing’ houden van deze Limiteds. Zo verzorgen wij ook alle wijzigingen in uw onderneming op adequate wijze. Hierbij moet u denken aan wijziging van: directie, secretaris, statuten, alsook de aandelenoverdracht en de opheffingen/liquidatie.

De heer Nieuwhoff, directeur en oprichter van Adcomp: “Het is betreurenswaardig dat de nazorg na de oprichting van een Engelse Limited achterwege blijft. Een goed ondernemer zorgt er niet alleen voor dat er brood op de plank komt; een goed ondernemer zorgt ervoor dat zijn onderneming in Good Standing is en dat continuïteit gegarandeerd is zonder onnodige risico’s in de privé aansprakelijkheid.”


-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Aart Jan Nieuwhoff, directeur en oprichter
Sandra Boomsma, bedrijfsadviseur
Adcomp Trust & Adviesgroep
Tel.: +31 (0)492 – 54 55 75
E-mail: info@adcompgroep.com
Internet: www.adcompgroep.com

Bedrijfsprofiel en historie Adcomp groep
De Adcomp groep is een bedrijf, dat door de jaren heen, op velerlei gebied is betrokken bij het bedrijfsleven. Sinds haar oprichting in 1982 is Adcomp actief en gespecialiseerd in zaken als administraties, boekhouding, jaarstukken, fiscaalrecht, financiële advisering en belastingaangiften. De laatste 15 jaren richtte Adcomp haar dienstverlening voornamelijk op begeleiding en oprichting van de juiste ondernemingsvormen met steeds passende rechtsvormen daarbij. Adcomp werd een van de marktleiders op het gebied van opzetten van buitenlandse rechtsvormen. Adcomp heeft een eigen staf van specialisten op het gebied van juridische zaken, management, organisatie en financieel economische bedrijfsvoering, en is thuis in vrijwel alle takken van het bedrijfsleven. Tegenwoordig is de Adcomp groep actief als trust- en advieskantoor door advies te geven op vragen over onder andere rechtsvormbepaling, reorganisaties, arbeids- en/of leveringsovereenkomsten. Door wederzijds vertrouwen en de jarenlange ervaring weet Adcomp als geen ander hoe conflicten en langdurige procedures kunnen worden voorkomen. Adcomp Trust & Adviesgroep heeft naast haar Zuid-Nederlands hoofdkantoor in Helmond, ook nog eigen vestiging in Groot-Brittannië voor de Limiteds en samenwerkingsovereenkomsten met een Duitse en een Belgische partner voor respectievelijk GmbH´s en BVBA´s.

Trefwoorden: Privé Aansprakelijkheid

Contact Adcomp Trust & Adviesgroep

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share