12 maten in 3 ringratelsleutels

12 maten in 3 ringratelsleutels van Bahco Tools

Door: Bahco Tools  16-06-2009

12 maten in 3 sleutels

Primeur in Nederland! Met de S4RM/3T ringratel sleutelset bespaart u ruimte, gewicht en tijd. Dé oplossing voor professionals; 12 maten met 3 sleutels. Ondanks het compacte design kan de draairichting veranderd worden met een simpele verschuiving van de schakelkop. Bahco maakt een einde aan grote sleutelset waarvan de helft zoek is.

Met deze innovatieve set van Bahco heeft u 12 maten bij de hand met slechts 3 ringratel sleutels! Voorheen was het nodig om een gereedschapskoffer te vullen met veel sleutels van verschillende maten. Nu heeft u aan deze set voldoende waardoor u minder gewicht hoeft te dragen, minder ruimte nodig heeft en sneller kan werken doordat u slechts 3 sleutels gebruikt.

Iedere sleutel is omkeerbaar waardoor deze beschikt over 4 maten. De 3-delige set wordt geleverd in een handig en duurzaam etui die u aan uw riem kunt dragen. Met deze set heeft u dus altijd de meest gebruikte maten bij de hand. Door middel van een pal zijn deze ringratel sleutels ook links en rechts omschakelbaar.

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Maikel Verstappen
Vossenbeemd 113 – 5705 CL Helmond
Tel.: +31 (0)492 – 582 346 ? e-mail: maikel.verstappen@snaeurope.com