Bahco geeft u een grote bek!

Bahco geeft u een grote bek! van Bahco Tools

Door: Bahco Tools  17-06-2009


Bahco geeft u een grote bek!

Bahco Tools Zweden, naamgever van de wereldberoemde verstelbare moersleutel, ook wel ‘de bahco’. In 1886 ontwikkelde de Zweedse ontwerper JP Johansson de eerste variant, 123 jaar later ontwikkelt Bahco nog altijd nieuwe moersleutels. Laatste resultaat: verstelbare moersleutel met extra grote bek, maar nog betere toegankelijkheid dankzij de dunne bekken.

Aan het begin van deze eeuw bracht Bahco de 9031-serie. Een moersleutel met een lengte van 6” maar de bek van een 10” moersleutel. 40% meer capaciteit, voor optimale grip in beperkte ruimtes, maximaal 38mm. De moersleutel is uitgerust met TPE-handgreep voor optimaal comfort, antislip en natuurlijk de voordelen van een constante temperatuur in kou of hitte.

In juli 2009 introduceert Bahco Tools de 9031-T. Dezelfde voordelen als de 9031 alleen nu met een 45% smallere bek, dus nog betere toegankelijkheid op moeilijk bereikbare, nauwe plekken zoals onder gootstenen en op koppelingen.

Wederom een product van Bahco dat zich mag meten met de andere gereedschappen uit de ERGO-range. Meer dan 3 jaar ontwikkeling en uitgebreide eindgebruikertesten wezen uit dat de installateurs in Europa vele voordelen zagen in de eigenschappen van de ‘nieuwe Bahco’.

Behalve de versmalling is deze moersleutel, net als andere moersleutels van Bahco, corrosiebestendig en volledig gecertificeerd volgens de gewenste ISO-normeringen. De schaalaanduiding in millimeters is duidelijk leesbaar dankzij het reliëf.

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Maikel Verstappen
Vossenbeemd 113 – 5705 CL Helmond
Tel.: +31 (0)492 – 582 346 ? e-mail: maikel.verstappen@snaeurope.com

Afbeeldingen in HiRes
http://imagebase.snaeurope.com/imagebatches/4755.zip