Bahco, official partner Rabo Wielerploeg

Bahco, official partner Rabo Wielerploeg van Bahco Tools

Door: Bahco Tools  16-06-2009

Bahco, official partner Rabo Wielerploeeg

Ook in 2009 is Bahco weer verbonden als Official Partner van de Rabo Wielerploeg; en met trots mogen we zeggen. Sinds 2008 sponsort Bahco in het bijzonder de mecaniciens van het Rabo team met het énige échte Zweedse gereedschap. Overal ter wereld moeten de technici altijd paraat staan om de peperdure fietsen af te stellen op wensen en omstandigheden.

Na het minder succesvolle voorjaar is de Rabo Wielerploeg nu definitief “los”. Op pinkstermaandag werden zowel de Ronde van Belgie als de Giro d’Italia gewonnen door respectievelijk Lars Boom en Denis Menchov.

Tijdens de Ronde van Belgie waren enkele klanten samen met vertegenwoordigers van Bahco getuige van de successen van Lars Boom. Ook tijdens het NK hoopt Bahco opnieuw mooie successen te mogen vieren.

Sindsdien worden de successen uitgebreid met recentelijk een etappeoverwinning van Stef Clement in de Dauphine Libré en de zeer knappe vierde plaats in het algemeen klassement van het jonge talent Robert Geesink.

Bahco hoopt samen met de mecaniciens op nieuwe successen tijdens het NK in Zuid Limburg en natuurlijk tijdens de Tour de France 2009. Als sterke partner wensen wij de wielerploeg veel succes en mechanische voorspoed.


Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Maikel Verstappen
Vossenbeemd 113 – 5705 CL Helmond
Tel.: +31 (0)492 – 582 346 ? e-mail: [email protected]

www.bahco.com