Ergonomie voor de installateur

Ergonomie voor de installateur van Bahco Tools

Door: Bahco Tools  17-06-2009

Loodgietergereedschappen van Zweedse makelij!

Als uitvinder van de ‘bahco’ en de pijptang is het merk Bahco wereldberoemd onder loodgieters en andere vakmensen. Dagelijks gebruiken duizenden loodgieters de sleutels en ter aanvulling presenteert Bahco in 2009 een volledig nieuw assortiment loodgietergereedschap. Hieronder ook een nieuw ERGO-product uit de uitgebreide reeks ergonomische tools van Bahco, namelijk de ERGO pijpenbuiger.


De Zweedse producent Bahco zal vanaf juli 2009 een uitgebreid assortiment handgereedschappen lanceren, bestaande uit essentiele handgereedschappen voor loodgieters. Dagelijkse tools zoals pijpensnijders, moersleutels, waterpomptangen en in het bijzonder de ERGO pijpenbuiger.

Opnieuw een ergonomisch product op basis van jarenlang onderzoek onder eindgebruikers. De pijpenbuiger is uitgerust met zeer comfortabele, gebogen grepen waardoor u met minder kracht hetzelfde resultaat behaalt. Daarnaast zijn de geleiders kras vermijdend op de buizen en bevat de duidelijke schaalverdeler een unieke indicator om het “hart van de pijp” aan te geven.

Sinds 1982 ontwikkelde Bahco al meer dan 12 productgroepen onder de noemer ERGO, dit jaar presenteren zij met trots de 13e productgroep met dit unieke kenmerk.

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Maikel Verstappen
Vossenbeemd 113 – 5705 CL Helmond
Tel.: +31 (0)492 – 582 346 ? e-mail: maikel.verstappen@snaeurope.com

www.bahco.com