Blauwe Lotus

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rivierensingel 755 , 5704 KV Helmond, Noord-Brabant

E-mail

Over Blauwe Lotus

BLAUWE LOTUS is een praktijk voor Natuurlijke Energetische Heling: persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei en energetische healing zijn belangrijke onderdelen. De praktijk is eigendom van Irene Daum-den Engelse.Ik zet mij met hart en ziel in.
Ik maak gebruik van diverse technieken: reflexzonetherapie, Tera-Mai Healing, Aromatherapeutische edelsteenmassage, Intuïtieve energetische massages, Bach bloesemtherapie, Bio-resonantie.
Daarnaast verzorg ik cursussen: o.a. meditatie, Tera-Mai initiaties.

In 1991 ben ik, Irene Daum-den Engelse (1955) onder de naam Balance Totaal-Kosmetiek en Reflexologie gestart met mijn praktijk huidverzorging en reflexzonetherapie. Na mijn opleiding Schoonheidsspecialist en Reflexzonetherapeut volgde al snel de opleiding voor Touch for Health, Bachbloesem-therapie, Bio-resonantie en energetische TUI-NA-massage.
Later volgde ik nog de opleiding voor Aromatherapeutische Edelsteenmassage en ontving ik het masterschap van de Tera-Mai Reiki en Seichem. Mede hierdoor is steeds duidelijker naar voren gekomen dat mijn hart en gevoeligheid ligt bij energiewerk.
Deze veranderingen in mijn leven en mijn praktijk hebben er toe geleid dat de doelstelling van mijn werk is mee- en uitgegroeid en dat mijn zakennaam gewijzigd moest worden in BLAUWE LOTUS.

Openingstijden

Ma, Za - Zo
Gesloten
Di - Do
-
Vr
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Blauwe Lotus in Rivierensingel 755, Helmond Noord-Brabant 5704 KV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Helmond Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Helmond Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Helmond Noord-Brabant, 5704 KV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228617]