BMC Helmond

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vossenbeemd 110 B , 5705 CL Helmond, Noord-Brabant

E-mail

Over BMC Helmond

Neurofeedback is een wetenschappelijk onderbouwde behandelmethode waarbij de hersenactiviteit wordt getraind. Het Biometrisch Centrum (BMC) is gespecialiseerd in de toepassing van hersenmetingen en neurofeedbackbehandelingen bij psychische en neurologische klachten. Wij baseren de behandelprotocollen op wetenschappelijke studies en werken met medische apparatuur die voldoet aan de hoogste Europese kwaliteitsnormen (ISO-certificering).

Hersentraining met neurofeedback is effectief bij o.a. slaapproblemen, concentratie- en geheugenklachten, autisme, AD(H)D, stress, burn out, angst en depressie. Het is geschikt voor kinderen (vanaf 5 jaar) en volwassenen. Neurofeedback is een trainingsprogramma waarbij het brein leert beter te functioneren. Het gaat in feite om een leerprogramma, bijwerkingen zijn dan ook niet bekend.

Voor een (kosteloos) kennismakingsgesprek kunt u telefonisch een afspraak maken. U krijgt dan uitleg over de wijze van training en de werkwijze van BMC Helmond. Ook bespreken we kort uw klachten om na te gaan of neurofeedback voor u geschikt zou kunnen zijn. Mocht u besluiten tot een intake (waarbij een qEEG wordt gemaakt, een meting van de hersenactiviteit), dan wordt daar een vervolgafspraak voor worden gemaakt.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Psychologist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is BMC Helmond in Vossenbeemd 110 B, Helmond Noord-Brabant 5705 CL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Therapie diensten in Helmond Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Helmond Therapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Helmond Noord-Brabant, 5705 CL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826535]