Borduurwerken Thermopatch BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lage Dijk 29 A , 5705 BX Helmond, Noord-Brabant
Website - Geen ingevoerd
E-mail

Over Borduurwerken Thermopatch BV

Geborduurd:
Geborduurde emblemen en directe borduringen zijn zeer geschikt voor kleding in de representatieve sfeer. De heldere kleuren van de glanzende garens en het drie-dimensionale effect van een borduring geven een kledingstuk een degelijke, luxueuze uitstraling. Meer alledaagse toepassingen zijn uiteraard ook mogelijk. Een badjas of sporttas voorzien van een borduring met uw naam en logo krijgt meerwaarde als promotioneel instrument. Ook caps kunnen worden geborduurd om als reclame-artikel te worden ingezet.

Naar uw ontwerp wordt met het geavanceerde CAD-systeem een borduurkaart gemaakt en vervolgens uitgevoerd in de fabriek. Het ontwerp tot en met het eindresultaat worden in eigen huis geproduceerd. Zo bewaakt Thermopatch Borduur de kwaliteit van uw order van begin tot eind.

Belangrijk om te weten: Voor productie ontvangt u een geborduurd monster van uw ontwerp ter goedkeuring Wij leveren ook borduurdiskettes

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Helmond Noord-Brabant

Is Borduurwerken Thermopatch BV in Lage Dijk 29 A, Helmond Noord-Brabant 5705 BX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Helmond Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Helmond Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Helmond Noord-Brabant, 5705 BX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827586]