FIMA Groep BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Steenovenweg 5 , 5708 HN Helmond, Noord-Brabant

E-mail

Over FIMA Groep BV

Schulden zijn de afgelopen jaren hoger geworden en het aantal schuldeisers per schuldenaar is gestegen. Waren het voorheen vooral mensen met lage inkomens of een uitkering die tot de risicogroep behoorden, nu treft het ook hogere inkomensgroepen (bijvoorbeeld werknemers die hun baan verliezen terwijl ze een hoge hypotheek hebben) en ondernemers.

FIMA Groep BV bestaat uit diverse professionele disciplines en heeft als doel het bieden van integrale schuldhulpverlening aan ondernemers en hybride-ondernemers. Hierbij wordt altijd gedacht vanuit de richtlijn een oplossing te zoeken voor alle betrokken partijen.

Wij inventariseren en brengen overzicht en het vaak broodnodige evenwicht (rust) in de vaak langslepende en onoverzichtelijke situatie. Dit totdat wij de gewenste oplossing hebben gevonden voor àlle betrokken partijen.

FIMA Groep hèlpt.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/FimaGroep

Categorieën: Accounting & Financial Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is FIMA Groep BV in Steenovenweg 5, Helmond Noord-Brabant 5708 HN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Helmond Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Helmond Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Helmond Noord-Brabant, 5708 HN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819070]