Fysio Rakthof

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rakthof 17 , 5709 EK Helmond, Noord-Brabant

E-mail

Over Fysio Rakthof

Ons motto:

In de gezondheidszorg spreekt men van patiënten. Wij spreken over en met mensen, mensen met een probleem wat zich bevindt in het bewegingsapparaat en die daarvoor hulp zoeken bij ons.
Wij zien het als onze taak om een zo effectief mogelijke hulp te bieden die volgens een gezamenlijk uitgezet plan op zo kort mogelijke termijn een optimaal resultaat bereikt.

Dat doen we samen, wij reiken de mogelijkheden aan en daarmee gaan we samen aan de slag om de uitgezette doelen te bereiken.

Gesitueerd op de scheiding tussen Rijpelberg en Brouwhuis ligt aan het Rakthof (dat daardoor tevens de naamgever van de praktijk is) ons bijzonder praktijkpand. Het gebouw met zijn typisch bootvormig silhouet is in 1993 speciaal voor ons ontworpen door de Mierlose architect Toon Kandelaars. Deze heeft mede vanwege onze “corebusiness” gekozen voor een open draagconstructie zodat naast uw en onze inzet, ook het krachtenspel van het gebouw zichtbaar is. Binnen vindt u naast een ruime wachtkamer en 6 behandelkamers, het secretariaat die de telefoon en administratie voor al onze locaties verzorgt. Door onze ruime parkeerplaats, fietsenrekken, ligging 50 meter van de bushalte en amper 5 min. lopen van het station Brouwhuis zijn wij op allerlei manieren gemakkelijk bereikbaar.

Openingstijden

Ma, Wo, Vr
-
Di, Do
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysio Rakthof in Rakthof 17, Helmond Noord-Brabant 5709 EK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Helmond Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Helmond Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Helmond Noord-Brabant, 5709 EK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822443]