Fysio Rakthof locatie Alphonsus

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Alphonsusplantsoen 30 , 5706 BC Helmond, Noord-Brabant

E-mail

Over Fysio Rakthof locatie Alphonsus

Locatie Mierlo-Hout bevindt zich tussen de aanleunwoningen van het verzorgingscentrum Alphonsus aan het Alphonsusplantsoen 30 in Mierlo-Hout. Het makkelijkst is de praktijk te bereiken via de parkeerplaats van de Jumbo aan de Pastoor Elsenstraat. Voor onze praktijk zijn drie eigen parkeerplaatsen. Op deze locatie worden naast fysiotherapiebehandelingen voor de bewoners van het zorgcentrum Alphonsus ook fysiotherapie- en manuele therapie behandelingen verricht voor de bewoners van de wijken in de directe omgeving (Mierlo-Hout, Brandevoort, Stiphout en Helmond-West). In onze grote oefenzaal vindt de (neurologische en orthopedische) revalidatie en Claudicatio Intermittens trainingen plaats.

Alle echografie-onderzoeken vinden tevens plaats op deze locatie en wel op maandag, woensdag of vrijdag.

Openingstijden

Ma, Wo, Vr
-
Di, Do
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Helmond Noord-Brabant

Is Fysio Rakthof locatie Alphonsus in Alphonsusplantsoen 30, Helmond Noord-Brabant 5706 BC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Helmond Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Helmond Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Helmond Noord-Brabant, 5706 BC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822394]