Fysiotherapie Ameidepark

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ameidepark 22 , 5701 ZZ Helmond, Noord-Brabant

E-mail

Over Fysiotherapie Ameidepark

Welkom op de website van Fysiotherapie Ameidepark.
De fysiotherapeuten met persoonlijke aandacht!
Al bijna 30 jaar gevestigd in het centrum van Helmond zijn wij inmiddels een begrip en een vertrouwde naam voor kwaliteit en persoonlijke zorg waarbij we, samen met u, doelgericht werken aan een oplossing op maat voor uw klacht.
Onze fysiotherapeuten zijn allen ingeschreven in het Kwaliteitsregister van het KNGF en BIG geregistreerd. Wij werden het afgelopen jaar door onze patiënten met een 9 beloond voor de door ons geboden zorg!
Wij beschikken over een ruime, goed geoutilleerde praktijk met verschillende privé behandelruimtes en een compleet uitgeruste oefenzaal.
Fysiotherapie Ameidepark kent géén wachtlijst en kan u ontvangen zonder verwijskaart van uw huisarts of specialist. Vaak kunt u dezelfde dag bij ons nog terecht! Wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars en wij declareren rechtstreeks aan die zorgverzekeraars, zodat u zich over de financiële kant van uw behandeling geen zorgen hoeft te maken en u zich helemaal kunt richten op uw herstel.
Nieuwsgierig geworden?
Bel of mail ons voor een eerste kennismaking!

Openingstijden

Ma - Di, Vr
-
Wo
-
Do
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Ameidepark in Ameidepark 22, Helmond Noord-Brabant 5701 ZZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Helmond Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Helmond Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Helmond Noord-Brabant, 5701 ZZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824896]