Fysiotherapie in Dance & Fitness Center UnityEight Helmond

Fysiotherapie in Dance & Fitness Center UnityEight Helmond van Fysiotherapie en Manuele Therapie UnityEight

Door: Fysiotherapie en Manuele Therapie UnityEight  15-06-2011
Trefwoorden: Fysiotherapie, Manuele Therapie, Praktijk Voor Fysiotherapie

Vanaf september 2011 vestig ik mijn prakijk voor fysiotherapie, manuele therapie en bedrijfsfysiotherapie in het Dance & Fitness Center Unity Eight op de Evertsenstraat 15 in Helmond.
Iedereen met lichamelijke klachten kunnen daar snel terecht. Een behandeling kan al plaatsvinden binnen 24 uur. U heeft geen verwijzing nodig. Ook is aan huis behandeling en revalidatietraining met fitnessapparatuur mogelijk. Onze specialisaties zijn rug- en nekklachten, hoofdpijnklachten, (sport) blessures,  post-operatieve en arbeidgerelateerde klachten.

Naast curatief werken wij ook aan blessurepreventie. Naast een individueel aangepast trainingsprogramma (fysiofitness), Kun je er ook deskundig fysiotherapeutisch advies krijgen in (sport) braces en/of eventueel een (sport) brace aan laten meten.

Wij zien U graag in onze praktijk of op een van onze websites; www.fysiotherapieunityeight.nl, www.manueletherapiehelmond.nl, www.fysiofitnesshelmond.nl

Trefwoorden: Blessurepreventie, Fysiofitness, Fysiotherapie, Lage Rugklachten, Manuele Therapie, Medische Fitness, Nekpijn, Praktijk Voor Fysiotherapie, Sportbrace

Contact Fysiotherapie en Manuele Therapie UnityEight

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share