GGD Brabant-Zuidoost

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: de Callenburgh 2 , 5701 PA Helmond, Noord-Brabant

E-mail

Over GGD Brabant-Zuidoost

Als u ziek bent of iets mankeert, dan gaat u naar de dokter of het ziekenhuis. Maar als u gezond wilt blijven, dan kan de GGD veel voor u betekenen. Bij de GGD gaat het namelijk niet over ziekte, maar over gezondheid. De GGD heeft als taak om mensen gezond te houden en de gezondheid van alle inwoners te verbeteren.

Preventie
De GGD voert preventieve acties uit om te voorkomen dat mensen ziek worden en helpt hen zo om gezond te leven. Natuurlijk is dat ieders eigen verantwoordelijkheid maar de GGD ondersteunt daarbij. En niet alleen de individuele burger maar ook de gemeenten, die wettelijk de gezondheid van hun inwoners moeten beschermen en bevorderen.

Interventie
De GGD is er ook als er plotseling iets gebeurt. We noemen dat snelle interventies. Dat zie je heel duidelijk bij de ambulancezorg en bij rampen. Maar ook bij het optreden van infectieziekten, zoals tbc, de Q- koorts of hersenvliesontsteking. Dan is de GGD er onmiddellijk bij om de nodige maatregelen te nemen tegen verdere verspreiding.

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Helmond Noord-Brabant

Is GGD Brabant-Zuidoost in de Callenburgh 2, Helmond Noord-Brabant 5701 PA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Preventie diensten in Helmond Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Helmond Preventie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Helmond Noord-Brabant, 5701 PA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817311]