Dak inspectie

Door: Kimmenade Nederland B.V.  17-06-2015
Trefwoorden: Service En Onderhoud, Dakinspectie, Dak Inspectie

Benieuwd naar de staat van uw dak? Of overweegt u de aankoop van onroerend goed en wilt u zekerheid over de staat van het dak? Dan is de Kimmenade dak inspectie iets voor u. Door een eenmalige, professionele dak inspectie voorkomt u verrassingen in de toekomst. Ook aan te raden als onderdeel van taxatierapporten. Kimmenade dak inspectie: • Inspectie van het dakvlak Ÿ • Inspectie van waterlopen, hemelwaterafvoeren en overige doorvoeren Ÿ • Inspectie opstaande randen en aansluitingen dakmeubilair Ÿ • Inspectie of inventarisatie Dakveiligheid Ÿ • Rapportage en advisering Ÿ • Kostenraming door offerte

Trefwoorden: Dak Inspectie, Dakinspectie, Service En Onderhoud

Contact Kimmenade Nederland B.V.

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Kimmenade Nederland B.V.

Dak veiligheid van Kimmenade Nederland B.V. thumbnail
17-06-2015

Dak veiligheid

Regulier onderhoud en incidentele dakwerkzaamheden zijn noodzakelijk. Gebouweigenaren dragen (mede) verantwoordelijkheid voor een veilige werkomgeving op het dak. Kimmenade heeft een veiligheidssysteem ontwikkeld dat voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Deze dakankers zijn te bevestigen op vrijwel elke ondergrond en zijn getest conform NEN-EN 795. Na een eenmalige bevestiging van het systeem en het volgen van de instructies is veilig werken op het dak een gegeven.


Dakonderhoud van Kimmenade Nederland B.V. thumbnail
17-06-2015

Dakonderhoud

Uw dak 100% watervrij en zonder zorgen in topconditie houden? Dan is de Kimmenade Onderhoudsovereenkomst iets voor u. Door regelmatig, preventief onderhoud verkleint u de kans op lekkages en bespaart u kosten.


Novacro van Kimmenade Nederland B.V. thumbnail
17-06-2015

Novacro

Daken 100% waterdicht afsluiten? En toch de mogelijkheid daken te gebruiken als terras of als drager van een zonnestroominstallatie? Dan is Novacro het perfecte product: een systeem waarbij Novacro-rollen zorgen voor 100% waterproof afdichten van daken. Een innovatief en uniek product dat in eigen huis is ontwikkeld en daken multifunctioneel maakt.


Novacell van Kimmenade Nederland B.V. thumbnail
17-06-2015

Novacell

Betonconstructies 100% waterdicht afsluiten? Dat is gegarandeerd door gebruik van Novacell: een koud gespoten en dus naadloze bedekking van betondelen die 100% verkleefd ook op vochtige ondergronden. Betondelen zoals parkeergarages, kelderwanden, daktuinen, reinwaterkelders en kunstwerken. Een product van het hoogste niveau. Novacell is in eigen huis ontwikkeld op basis van geselecteerde bitumen en latexrubber met unieke eigenschappen.


Novapren van Kimmenade Nederland B.V. thumbnail
17-06-2015

Novapren

Daken 100% waterdicht afsluiten? Dat is gegarandeerd door gebruik van Novapren: een gespoten en dus naadloze dakbedekking van het hoogste niveau. Een product dat in eigen huis is ontwikkeld op basis van geselecteerde bitumen en latexrubber met unieke eigenschappen. Novapren wordt professioneel aangebracht door onze vakmensen, die gebruik maken van speciaal ontwikkelde spuitapparatuur. Kimmenade garandeert waterdichtheid.