Dakonderhoud

Dakonderhoud van Kimmenade Nederland B.V.

Door: Kimmenade Nederland B.V.  17-06-2015
Trefwoorden: Dakonderhoud

Uw dak 100% watervrij en zonder zorgen in topconditie houden? Dan is de Kimmenade Onderhoudsovereenkomst iets voor u. Door regelmatig, preventief onderhoud verkleint u de kans op lekkages en bespaart u kosten. Onderhoud Standaard Kimmenade Onderhoudsovereenkomst: Ÿ• Controle op dichtheid van dakhuid en naadverbindingen Ÿ• Controle op waterdichtheid van randaansluitingen en dilatatievoegen Ÿ• Controle op waterdichtheid van aansluitingen van hemelwaterafvoeren Ÿ• Controle op waterdichtheid van aansluitingen met de dakhuid op lichtkoepels, rook- en ventilatiekanalen en andere dakdoorvoeren • Controle van het dakoppervlak op mechanische beschadigingen en vervuiling Ÿ• Verwijderen van losse onderdelen Ÿ• Verwijderen van seizoensafval in waterlopen, hemelwaterafvoeren en noodoverlopen Ÿ• Reiniging van dak- en waterlopen, hemelwaterafvoeren en noodoverlopen Ÿ• Reparatie van kleine gebreken Ÿ• Rapportage en fotoverslag door Afdeling Service & Onderhoud Eventueel uit te breiden met: • Onderhoud en inspectie dakveiligheidsvoorzieningen Ÿ• Reiniging van lichtstraten en lichtkoepels Ÿ• Reiniging van zonnepanelen Ÿ• Plaatsen van noodoverlopen en noodafvoeren Ÿ• Reparatie van kitvoegen

Trefwoorden: Dakonderhoud

Contact Kimmenade Nederland B.V.

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Kimmenade Nederland B.V.

Dak veiligheid van Kimmenade Nederland B.V. thumbnail
17-06-2015

Dak veiligheid

Regulier onderhoud en incidentele dakwerkzaamheden zijn noodzakelijk. Gebouweigenaren dragen (mede) verantwoordelijkheid voor een veilige werkomgeving op het dak. Kimmenade heeft een veiligheidssysteem ontwikkeld dat voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Deze dakankers zijn te bevestigen op vrijwel elke ondergrond en zijn getest conform NEN-EN 795. Na een eenmalige bevestiging van het systeem en het volgen van de instructies is veilig werken op het dak een gegeven.


17-06-2015

Dak inspectie

Benieuwd naar de staat van uw dak? Of overweegt u de aankoop van onroerend goed en wilt u zekerheid over de staat van het dak? Dan is de Kimmenade dak inspectie iets voor u. Door een eenmalige, professionele dak inspectie voorkomt u verrassingen in de toekomst. Ook aan te raden als onderdeel van taxatierapporten.


Novacro van Kimmenade Nederland B.V. thumbnail
17-06-2015

Novacro

Daken 100% waterdicht afsluiten? En toch de mogelijkheid daken te gebruiken als terras of als drager van een zonnestroominstallatie? Dan is Novacro het perfecte product: een systeem waarbij Novacro-rollen zorgen voor 100% waterproof afdichten van daken. Een innovatief en uniek product dat in eigen huis is ontwikkeld en daken multifunctioneel maakt.


Novacell van Kimmenade Nederland B.V. thumbnail
17-06-2015

Novacell

Betonconstructies 100% waterdicht afsluiten? Dat is gegarandeerd door gebruik van Novacell: een koud gespoten en dus naadloze bedekking van betondelen die 100% verkleefd ook op vochtige ondergronden. Betondelen zoals parkeergarages, kelderwanden, daktuinen, reinwaterkelders en kunstwerken. Een product van het hoogste niveau. Novacell is in eigen huis ontwikkeld op basis van geselecteerde bitumen en latexrubber met unieke eigenschappen.


Novapren van Kimmenade Nederland B.V. thumbnail
17-06-2015

Novapren

Daken 100% waterdicht afsluiten? Dat is gegarandeerd door gebruik van Novapren: een gespoten en dus naadloze dakbedekking van het hoogste niveau. Een product dat in eigen huis is ontwikkeld op basis van geselecteerde bitumen en latexrubber met unieke eigenschappen. Novapren wordt professioneel aangebracht door onze vakmensen, die gebruik maken van speciaal ontwikkelde spuitapparatuur. Kimmenade garandeert waterdichtheid.