Leven en Relaties

Leven en Relaties van Kredietshop

Door: Kredietshop  10-01-2008
Trefwoorden: Relatie, Scheiden, Relaties

Hoe kan het lopen in een mensenleven. Meer en meer horen we van echtscheidingen om ons heen.
Steeds vaker voelen getrouwde mensen zich ongelukkig of niet begrepen. Het scheiden word ons door onze overheid ook steeds gemakkelijker gemaakt met al die nieuwe regeltjes. Of is het dat we steeds minder de moeite willen nemen om elkaar te begrijpen en een relatie wel te laten voortbestaan?
Hier volgt een klein voorbeeldje (bron AD ):

De ooievaar pronkte in de tuin en er was nog volop kraamvisite. Toen spatte de roze wolk van Danielle Pommerel uit elkaar.
Haar vriend vertrok en liet haar achter met Roy (3 weken) en Kevin (4). Hoe pak je dan de draad weer op? Niemand kijkt meer op van gescheiden ouders of stellen die na jaren samen besluiten uit elkaar te gaan. Toch blijft het een heftige gebeurtenis.

Dat ondervond ook Danielle Pommerel (34). ,,Een week voor de bevalling zei mijn vriend dat hij twijfelde. Ik wist niet wat ik hoorde. We hadden samen voor een tweede gekozen en nu was het bijna zover. Waar kwamen die twijfels opeens vandaan? De oorzaak zocht ik in zijn drukke baan en naasten die uit elkaar gingen. Ik dacht dat hij overspannen was. Hij was het er wel mee eens, dus regelde ik een psycholoog en acupuncturist voor hem.
Volgens de huisarts moest ik het even laten rusten, want zo kon ik de bevalling niet ingaan. Ik zat in een soort roes, hield me die laatste week alleen met hem bezig. Ook de eerste weken na de bevalling probeerde ik het hem naar de zin te maken. I
k deed alles met de kleine en met Kevin, zodat hij zijn gang kon gaan.
Hij was afstandelijk en ging veel weg, maar verder leek het redelijk rustig.’’ Drie weken na de geboorte van Roy waren er confrontaties en een paar dagen later stapte haar vriend toch op.

Hij had een ander en wilde niet meer samen verder. Een relatie is niet zomaar iets dat we in de supermarkt even kunnen kopen, laten we er wat zuiniger op zijn.

2buysoma

Trefwoorden: Relatie, Relaties, Scheiden, Vriend, Vriendin