Het vaderdag cadeau voor (aanstaande) vaders

Het vaderdag cadeau voor (aanstaande) vaders van Maus & Co

Door: Maus & Co  19-05-2008
Trefwoorden: Vaderdag, Luiertas, Diaper Dude

Voor de hippe vaders is er nu de Diaper Dude. ’s-Werelds eerste luiertas die speciaal ontworpen is voor drukke vaders van nu.

Het zal je niet verbazen dat de tas, die uit Amerika afkomstig is, gretig aftrek vind bij hippe dads. Amerikaanse celeb Brad Pitt verschoonde dochter Shiloh met deze handige tas erbij, maar ook Ben Stiller en Russel Crowe gaan de deur niet uit zonder 1. hun kidz en 2. hun Diaper Dude Bag. Sta je in elk geval niet voor ‘Jan met de korte achternaam’ als je in een overvol grandcafe een baby moet verschonen en de fles even klaar moet maken. Je houdt je hoofd koel. Jij hebt immers de ultra stoere en extreem hippe Diaperdude!
De tas is 40 cm breed en 35 cm hoog en is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Denk aan uni kleuren, maar ook in legerprint en suède. Voor de ultra stylissimo man is ‘ie er zelfs in een mooie krijtstreep. Aan alles is gedacht in deze tas; natuurlijk een uitneembaar gewatteerd verschoonmatrasje, clips voor bijvoorbeeld een speen en/of sleutels, tien praktische vakken voor o.a flesjes, luiers, billendoekjes, snoetenpoetsers en ga zo maar door, maar ook voor het mobieltje is een aparte vakje.
De Diaper Dude is al verkrijgbaar vanaf € 82,50.
Wil jij als man ook een Diaper Dude Bag of als cadeau voor je man, surf dan naar www.maus-en-co.nl

Trefwoorden: Diaper Dude, Luiertas, Vaderdag,