Meer vd Tegelwerken

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Windmolenstraat 6 , 5706 AS Helmond, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Meer vd Tegelwerken

Van Der Meer & Looijmans Tegelwerken V.O.F. is een jong, enthousiast bedrijf dat zich sinds 2001, gevestigd heeft als zelfstandige onderneming in de tegelbranche.

Wij zijn een specialist op het gebied van alle voorkomende tegelwerkzaamheden. U bent bij ons absoluut aan het juiste adres voor het vakkundig laten plaatsen van al uw tegel- en natuursteenwerken.

Aannemers, bedrijven en vele particulieren hebben de weg naar ons al gevonden en maken veelvuldig gebruik van onze diensten. Wij zijn een bedrijf waar kwaliteit en de tevredenheid van de klant hoog in het vaandel staat.

Doordat onze tegelzetters op de juiste wijze uitsluitend hoogwaardige producten verwerken kunnen wij garant staan voor het geleverde werk. Wilt u meer informatie over Van Der Meer & Looijmans Tegelwerken V.O.F. dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Van Der Meer Tegelwerken kan voor u desgewenst renovatiewerkzaamheden in een totaalconcept aanbieden, dit houd in dat wij voor u alle werkzaamheden uit handen nemen. In dit totaalconcept worden complete werkzaamheden uitgevoerd door een vast team van ervaren vaklui die beschikken over de benodigde kennis en kwaliteiten, hierdoor is het voor ons mogelijk om de gewenste werkzaamheden aan te bieden in de juiste prijs/kwaliteitsverhouding en kunnen wij garant staan voor het geleverde werk.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Flooring

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Meer vd Tegelwerken in Windmolenstraat 6, Helmond Noord-Brabant 5706 AS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Helmond Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Helmond Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Helmond Noord-Brabant, 5706 AS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826040]