Mondhygiëne Praktijk Helmond

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nachtegaallaan 20 , 5702 KN Helmond, Noord-Brabant

E-mail

Over Mondhygiëne Praktijk Helmond

Wanneer u last hebt van bloedend tandvlees, een slechte adem of een vieze smaak in uw mond, als uw tanden en/of kiezen los gaan zitten, als uw tandvlees rood en gezwollen is en niet meer strak om tanden en kiezen aansluit, er vaak tandsteen of aanslag op het gebit ontstaat, er gevoeligheid is voor warm, koud, zoet of zuur aan tanden of kiezen, er overmatige slijtage (erosie) aan het gebit voorkomt, er regelmatig gaatjes ontstaan of als mondverzorging om welke reden dan ook een probleem is of als u het advies van de tandarts krijgt kunt u bij ons terecht voor behandeling.

De mondhygiënist voert preventieve (voorkomen van gaatjes en tandvleesontstekingen) en curatieve (behandelen van tandvleesaandoeningen) taken uit. Wij voeren mondonderzoek uit, brengen uw gebit in kaart en geven voorlichting over gebitsbehandelingen en voedingsadviezen, voeren volledige gebitsreiniging uit waarbij plaque, tandsteen en aanslag worden verwijderd en geven advies bij het verzorgen van implantaten.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Mondhygi%C3%ABne-Praktijk-Helmond/1449753485257147

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Helmond Noord-Brabant

Is Mondhygiëne Praktijk Helmond in Nachtegaallaan 20, Helmond Noord-Brabant 5702 KN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Helmond Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Helmond Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Helmond Noord-Brabant, 5702 KN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821430]