Osteopathie Arnts Walter DO - MRO

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rootakkers 57 , 5708 BA Helmond, Noord-Brabant

E-mail

Over Osteopathie Arnts Walter DO - MRO

Intentus is een behandelcentrum in Helmond waar u terecht kunt voor Osteopathie, Fasciatherapie, Somatopsychopedagogiek en Persoonlijke Ontwikkeling. Intentus betekent aandachtig en met de juiste intentie. Wij staan er dan ook voor om u in alle rust en met volle aandacht te betrekken in de behandeling. Wij zijn er op gericht om u weer actief deel te kunnen laten nemen aan uw eigen herstel en/of persoonlijke groei.

De osteopatische behandeling geschiedt handmatig, op een uiterst precieze, zachte en respectvolle wijze waarbij de interne herstelkracht van uzelf maximaal wordt aangesproken. Aanvullend gebruik ik de nieuwste ontwikkelingen vanuit de sensoriële osteopathie (fasciatherapie). Met deze methode verbeterd het contact met uw lichaam en uzelf en leert u een actieve rol te spelen in uw genezing.

Ik beperkt me niet alleen tot spieren en gewrichten maar betrek ook organen, bindweefsel, zenuwen, vaatstelsel en zelfs de botten in de behandeling. Osteopathie is er voor alle leeftijden van baby en opgroeiend kind tot volwassenen en ouderen.

Openingstijden

Ma - Wo, Vr
-
Do, Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Osteopathie Arnts Walter DO - MRO in Rootakkers 57, Helmond Noord-Brabant 5708 BA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Helmond Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Helmond Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Helmond Noord-Brabant, 5708 BA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817995]