Pascuis uitvaartbegeleiding

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jan Visserhof 2 A , 5709 EA Helmond, Noord-Brabant

E-mail

Over Pascuis uitvaartbegeleiding

Samen op weg naar een blijvende herinnering
Pascuis uitvaartbegeleiding verzorgt uw crematie of begrafenis op een warme, betrokken en persoonlijke manier; een uitvaart die recht doet aan het leven van uw overleden dierbare.

Maar ook inlevingsvermogen, open staan voor emoties, wars van uitvaartclichés als dat nodig is, doortastend en creatief zijn, alle zijn kwaliteiten die een uitvaartverzorger moet hebben. Maar waar vertaalt zich dat in?

Al in het eerste contact zult u merken dat (bijna) alles kan en niets moet
De tijd dat uitvaartondernemingen u alle "zorgen" uit handen namen is niet meer. Ik stel niet voor niets dat we samen op weg gaan naar een blijvende herinnering. Dat neemt natuurlijk niet weg dat ik praktische zaken voor u regel.

Pascuis is afgeleid uit het Latijn en betekent rustplaats, rustpunt. Ik hoop voor u dat rustpunt te zijn. Ook al moeten er vaak op korte termijn keuzes gemaakt worden en zaken geregeld worden is het belangrijk dat u ruim de tijd neemt om, soms vergezeld van mijn advies, de juiste beslissing te maken.

Wat maakt mijn manier van doen dan precies anders dan andere uitvaartverzorgers? In de eerste plaats vind ik het belangrijk om de laatste verzorging zelf te doen. Het liefst doe ik dat samen met u als nabestaanden; met hoofd, hart en handen. Het is een intense beleving maar het mooiste wat u nog voor uw dierbare kunt doen.
Dat kan thuis, in een zorginstelling of in een uitvaartcentrum.

Mijn tijd voor u is onbeperkt
Sommige ondernemers berekenen hun basistarief op basis van het aantal uren dat men verwacht te moeten maken. Ik werk zo niet. Als de uitvaart om welke reden dan ook arbeidsintensief is kost u dat niks meer.

Ook een rouwkaart/brief is maatwerk. Ik werk niet uit een boek met voorbeelden. Samen ontwikkelen we een kaart volledig naar uw wens en aansluitend bij het leven van uw dierbare.

Ikzelf bereken nooit toeslagen voor handelingen in het weekend of 's nachts.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Helmond Noord-Brabant

Is Pascuis uitvaartbegeleiding in Jan Visserhof 2 A, Helmond Noord-Brabant 5709 EA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Helmond Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Helmond Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Helmond Noord-Brabant, 5709 EA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818972]