meubilair

meubilair van portugal-at-home

Door: portugal-at-home  10-02-2013
Trefwoorden: Verlichting, Design, Online Bestellen

Portugal-at-home heeft prachtige en unieke design producten van portugese designers en merken op het gebied van woninginrichting,modetextiel,geschenken en persoonlijke verzorging zoals zeep,aftershave etc. De producten zijn veelal handgemaakt en van natuurlijke en millieuvriendelijke materialen zoals kurk en wol.

Trefwoorden: Aftershave, Badkamer, Bedlinnen, Design, Geschenken, giftbox, Lampen, Mode, Online Bestellen, Online Winkel, Online Winkelen, Portugal, Servies, Slaapkamer, Stoelen, Tafels, Verlichting, Woonkamer

Andere producten en diensten van portugal-at-home

meubilair van portugal-at-home thumbnail
10-02-2013

meubilair

Unieke stijlproducten van portugese designers en merken zoals meubilair,verlichting,bedlinnen,tassen en cosmetica.


parfumerie van portugal-at-home thumbnail
10-02-2013

parfumerie

Design producten uit Portugal voor uw woninginterieur zoals meubilair,verlichting etc., veelal handgemaakt van natuurlijke materialen zoals kurk ,hout en stof.


servies van portugal-at-home thumbnail
10-02-2013

servies

Design producten van portugese designers en merken voor uw interieur(meubilair,verlichting,servies) en voor uwzelf(parfumerie) en om kado te doen.


verlichting van portugal-at-home thumbnail
10-02-2013

verlichting

Producten van designers en merken uit Portugal voor uw huis zoals stoelen,tafels van kurk. Unieke verlichting van karton en kurk. Handgemaakte textielproducten van Burel zoals bedlinnen,tassen en kleding. Portugal-at-home nodigt u uit om een kijkje te nemen op haar website.


geschenken/gifts van portugal-at-home thumbnail
10-02-2013

geschenken/gifts

Prachtige design producten uit Portugal voor in huis (meubilair,verlichting,servies,bedlinnen) en voor uzelf(parfumerie) en anderen (geschenken)