EXPERIENCE gietvloeren brengen uw vloer tot leven

EXPERIENCE gietvloeren brengen uw vloer tot leven van Prokol

Door: Prokol  24-11-2007
Trefwoorden: Gietvloeren, Gietvloer, Naadloos


Het mooie aan een EXPERIENCE gietvloer, is dat het een naadloos vloerafwerking is. Geen voegen, naden, randen of poriën. Dat maakt de EXPERIENCE gietvloer niet alleen strak en tijdloos, maar heeft daarmee ook een andere kwaliteit: stof, vuil, ongedierte of bacteriën hebben geen kans zich te hechten en vloeistoffen als water, wijn en zure dranken dringen niet de gietvloer in. Dit maakt dat de EXPERIENCE gietvloer hygiënisch, gemakkelijk en goedkoop te onderhouden is. 

EXPERIENCE gietvloeren zijn "zelfnivellerend" of ook wel vlakvloeiend is. Dat wil zeggen dat het vloeibare materiaal na opbrengen op de ondervloer zelf uitvloeit tot een strakke, vlakke gekleurde laag.

De gietvloer van EXPERIENCE is leverbaar in nagenoeg elke kleur. Erg populair op dit moment zijn kleurschakeringen die een basic betoneffect opleveren. Je kiest in dit geval voor een combinatie van lichte en donkere grijstinten. Dit noemt men ook wel Betonlook. Maar er zijn natuurlijk ook andere kleurcombinaties mogelijk. Want of je nu voor één kleur kiest of een combinatie van kleuren het resultaat is altijd verbluffend. 
EXPERIENCE gietvloeren brengen uw omgeving tot leven. Naadloos vormen ze de basis van het geheel. Een EXPERIENCE gietvloer behoort tot de top van gietvloeren. Het samenspel tussen producent en applicateurs zijn bepalend voor het succes en de kwaliteit van de gietvloer. 

EXPERIENCE gietvloeren zijn levernaar in verschillende kleuren. Erg populair op dit moment zijn kleurschakeringen die een basic betoneffect opleveren. Je kiest in dit geval voor een combinatie van lichte en donkere grijstinten. Maar er zijn natuurlijk ook andere kleurcombinaties mogelijk. Want of je nu voor één kleur kiest of een combinatie van kleuren het resultaat is altijd verbluffend.

Een EXPERIENCE gietvloer maakt uw vloer tot een ware sensatie. Meer informatie over deze sensationele gietvloer op http://www.gietvloer-gietvloeren.nl


Trefwoorden: Gietvloer, Gietvloeren, Naadloos