Polyurethaan gietvloeren zelf aanbrengen.

Polyurethaan gietvloeren zelf aanbrengen. van Prokol

Door: Prokol  15-11-2008
Trefwoorden: Gietvloeren, Gietvloer

Gietvloeren zijn een ware trend geworden. We vinden ze tegenwoordig overal. Van badkamer tot woonkamer en van slaapkamer tot keuken. Voorheen waren het vooral de consumenten die van een strak geheel hielden maar tegenwoordig zien we ze ook steeds meer in romantische inrichtingen.Er zijn veel aanbieders van gietvloeren op de markt waarbij de prijzen uiteen lopen van € 80,00 tot soms wel € 120,00 per m2. Veel mensen vinden dit te duur en zijn ook nog eens handig genoeg om zelf een gietvloer aan te brengen. Speciaal voor deze groep brengt Coatingshop.nl de Decothaan PU Gietvloer op de markt.

Decothaan PU Gietvloeren bestaan uit hoogwaardige polyurethaan combinaties en zijn vergelijkbaar met andere, op de markt aanwezige polyurethaan gietvloeren. Lees ook over onze gietvloeren op Wonen.nl.

Een Decothaan PU Gietvloer wordt als volgt opgebouwd.
-Ondergrond zorgvuldig voorbereiden.
-Een speciale hechtprimer op basis van EP Primer.
-Een schraaplaag (tussenlaag) om de ondergrond volledig af te sluiten van luchtuittreding.
-Een gietvloer op basis van Decothaan PU Gietvloer.
-Een topcoating op basis van polyurethaan met slijtvast en krasvaste eigenschappen. Bij voorkeur dient er nog een extra toplaag te worden aangebracht voor het mooiste resultaat en extra slijtvastheid.

Het zelf aanbrengen van een polyurethaan gietvloer leidt tot een aanzienlijke kostenbesparing van € 40,00 tot soms wel € 80,00 per m2. Wie wil dat nou niet! Uiteraard vergt het enige handigheid maar met wat geduld, het lezen van een uitgebreide handleiding met stappenplan en een goede voorbereiding kan in principe iedereen zijn eigen gietvloer leggen.

Ook het leggen van een effectvloer behoort tot de mogelijkheden. Door het toepassen van mengtechnieken kunt u uw eigen identiteit in uw vloer aanbrengen. Uniek dus. Hierbij worden 2 kleuren, na het mengen, vooraf in elkaar "gegoten" waardoor de meest fantastische effecten kunnen ontstaan. Decothaan PU Gietvloeren zijn in meer dan 200 ralkleuren leverbaar.

Met behulp van een rekensheet kunt u eenvoudig uitrekenen wat u nodig heeft en wat het kost. Met dit formulier als hulpmiddel kunt u direct uw eigen Decothaan PU Gietvloer bestellen. Om alles aan te brengen kunt u eenvoudig een applicatiepakket bestellen voor gietvloeren.

Heeft u vragen over onze Decothaan PU Gietvloeren stuur dan een reactie naar [email protected] of vul het formulier in op onze website www.coatingshop.nl


Trefwoorden: Gietvloer, Gietvloeren