Schietsportvereniging HSV De Helm

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lage Dijk 33 , 5705 BX Helmond, Noord-Brabant

E-mail

Over Schietsportvereniging HSV De Helm

H.S.V. "De Helm" in Helmond is een middelgrote schietsportvereniging met momenteel circa 225 leden en is opgericht op 21 maart 1973. De vereniging is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Schutters Associatie (KNSA), de overkoepelende organisatie voor veel schietsportverenigingen in Nederland, en beschikt over een eigen accommodatie met 20 schietpunten van 25m tot 100m.

De vereniging kent de disciplines groot en klein kaliber pistool/revolver en geweer, historische wapens, parcour en militair pistool, en Field-Target (FT). Deze disciplines worden op diverse momenten in de week (avonden en weekend) geschoten.

Naast het beoefenen van de schietsport hecht de vereniging ook grote waarde aan het sociale aspect. Jaarlijks worden diverse activiteiten georganiseerd.

Openingstijden

Ma, Wo
-
Di
Gesloten
Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Sports Clubs

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Helmond Noord-Brabant

Is Schietsportvereniging HSV De Helm in Lage Dijk 33, Helmond Noord-Brabant 5705 BX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Vakvereniging diensten in Helmond Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Helmond Vakvereniging per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Helmond Noord-Brabant, 5705 BX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822456]