SKYNS Huidcoach

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wallsteijndreef 1 , 5709 RT Helmond, Noord-Brabant

E-mail

Over SKYNS Huidcoach

SKYNS huidcoach is een EXPERT - skincarecenter voor huidverbetering, schoonheidssalon in Helmond, Dierdonk. Bij SKYNS staat de gezondheid van de huid centraal. SKYNS is geen 'Pamela's Pampering Palace'.

Bij SKYNS werken we aan de conditie van je huid: deze in optimale conditie houden of indien er een huidprobleem is: deze weer in een topconditie te brengen. Onze specialiteit is de behandeling van acné en vroegtijdige huidveroudering. Dit doen we door middel van de beste producten, behandelmethodes en natuurlijk jarenlange ervaring en kennis.

Bij SKYNS volgen we maandelijks trainingen en jaarlijks wonen we verschillende nationale en internationale congressen bij. Dit om onze kennis continue bij te spijkeren.

Je huid in topconditie houden, en dus mooi oud worden, is een samenwerking tussen specialist en klant. Dus behandelingen in het skincarecenter en thuis je huid consequent verzorgen met de juiste producten. Alleen op deze manier bereik je resultaat. Om te leren hoe je thuis je huid verzorgt worden in de trainingsruimte van SKYNS maandelijks SkinBar-events en workshops georganiseerd. Een leuke, gezellige events waar je interessante dingen over de huid leert en je huid leert verzorgen of maquilleren op een hoger niveau.

Bij SKYNS kun je ook terecht voor exclusieve geuren van kleine parfumhuizen uit o.a. Italië en Spanje. Daarnaast verkopen we ook heerliijke geurkaarsen op basis van natuurlijke waxen en hebben we fantastische geurdiffusers. Alle geuren en kaarsen zijn op basis van essentiële oliën en dus niet synsthetisch zoals de meeste geuren. Wil je dus een heerlijk parfum dat niet iedereen draagt, maak dan een afspraak voor een leuke geurreis.

Bij SKYNS werken we met de volgende merken: Absolution, Dermalogica, Marc Inbane, Jane Iredale, Lycon Wax, Carner Barcelona, Officina delle Essenze, Nobile1942 en Parks Candles. Ons assortiment breidt zich nog steeds uit: we zijn namelijk continue op zoek naar nieuwe parels in huidverzorging, make up en homescents.

Openingstijden

Ma - Wo
-
Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/yvonnetells

Categorieën: Beauty Salon

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is SKYNS Huidcoach in Wallsteijndreef 1, Helmond Noord-Brabant 5709 RT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Massage diensten in Helmond Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Helmond Massage per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Helmond Noord-Brabant, 5709 RT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824720]