Aankoop, Verkoop & Taxatie

Aankoop, Verkoop & Taxatie van Theo Keijzers Makelaardij

Door: Theo Keijzers Makelaardij  28-03-2011
Trefwoorden: Makelaars, Taxatie, Huis Kopen

 

Een nieuwe woning kopen is leuk……… en dat moet zo blijven. Natuurlijk spelen emoties een belangrijke rol bij de aanschaf van een nieuwe woning. Met je beide benen op de grond blijven staan is dan moeilijk. Dat doen wij voor u! Wij richten ons volledig op u en de woning. Géén tegenvallers achteraf en de beste prijs. Natuurlijk moet het allemaal betaalbaar zijn en dat bespreken we graag met u. Echter adviseren wij u niet op het gebied van hypotheken, wij zijn bewust onafhankelijk. Kortom 100% makelaar.

100% VERKOOPBEGELEIDING
Een duidelijk ander werkwijze, effectief en persoonlijk. Een volledige service, dat is wat u van ons mag verwachten. Kennis en ervaring die samen met het NVM lidmaatschap garant staan voor een goede afwikkeling. Kortom een verkoopproces met zo min mogelijk zorgen voor u. U hoeft niet bang te zijn dat u iets over het hoofd ziet. Het is onze taak en verantwoordelijkheid dat alles omtrent uw woning goed geregeld is.

TAXEREN
Voor de consument is het belangrijk dat je kunt vertrouwen dat de taxatiewaarde van een woning juist is. Een woningtaxatie is nodig bij aan- of verkoop van een woning, verbouwing of het oversluiten van een hypotheek. Belangrijke financiële beslissingen in je leven. Wij mogen in een straal van 20 km rondom ons kantoor een NWWI-rapport uitbrengen.

Trefwoorden: Huis Kopen, Huis Verkopen, Makelaars, Taxatie