Vries Recycling De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vlierdensedijk 6 , 5705 CK Helmond, Noord-Brabant

E-mail

Over Vries Recycling De

BV v/h Fa. H. de Vries is gespecialiseerd in de in- en verkoop van oud papier en karton. Wij zamelen papier in van zowel bedrijven als particulieren. Deze inzameling en het sorteren, persen en transport van het papier voeren wij volledig in eigen beheer uit. Naast onze diensten papierinzameling en archiefvernietiging bieden we een breed scala aan services, waaronder een weegservice, veegservice en de mogelijkheid tot het uitvoeren van een afvalscan. Maatwerk, kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid vormen daarbij altijd ons uitgangspunt.

Tot onze klantenkring behoren onder andere gemeentes voor het huishoudelijk papierafval, verenigingen, grafische bedrijven, bedrijven in overige sectoren en stichtingen.

BV v/h Fa. H. de Vries is gecertificeerd volgens de erkenningsregeling Oud papier en Karton.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Recycling

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vries Recycling De in Vlierdensedijk 6, Helmond Noord-Brabant 5705 CK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Helmond Noord-Brabant, 5705 CK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825742]