de goedkoopste autoverzekering is van budgetpolis.nl

de goedkoopste autoverzekering is van budgetpolis.nl van Weijmans Studio

Door: Weijmans Studio  01-12-2006
Trefwoorden: Retail, Software, Public Relations

Ten einde dit goede nieuws inhoudelijk voor u te staven verwijzen wij graag naar onderstaande prijsvergelijking van 30 november 2006.

Auto : Volkswagen Golf 1.4 55Kw 3 drs.
Catalogusprijs : € 17.035,-
Gewicht : 1.065 kg
Bestuurder : vrouw; 26 jaar
Woonplaats : Alkmaar
Jaarkilometrage : < 20.000
Aantal jaren schadevrij : 7

Premieberekening all risk (volledig casco):
• Maandpremie Ohra : € 53,29
• Maandpremie Hema : € 51,42
• Maandpremie Centraal Beheer : € 48,65
• Maandpremie budgetpolis.nl : € 40,02
Alle genoemde maandpremies zijn exclusief 7% assurantiebelasting.

Maar los van het feit dat de autoverzekering van budgetpolis.nl de laagste maandpremie heeft, biedt budgetpolis.nl u nog veel meer voordeel. Wat dacht u van:
• de autoverzekering van budgetpolis.nl kan PER DAG gemuteerd en/of beëindigd worden.
• de autoverzekering van budgetpolis.nl kunt u 24 uur per dag 7 dagen per week waar dan ook ter wereld online afsluiten, raadplegen en muteren.
Uiteraard geldt dit voor de autopolis maar ook voor alle andere producten en diensten van budgetpolis.nl. Niet voor niets zeggen wij met gepaste trots “budgetpolis.nl maakt beloftes waar!”. Gelooft u het niet, ervaar het dan zelf en breng vandaag nog een bezoek aan www.budgetpolis.nl ; dé nieuwe internetverzekeraar van Nederland.

budgetpolis.nl
budgetpolis.nl bedient op voordelige en zelfverzekerde wijze haar klanten (particulier en/of ondernemer) met diensten op het gebied van verzekeringen, hypotheken en financiële diensten als kredieten. Het unieke van budgetpolis.nl is dat haar diensten online aangeboden, afgewikkeld en bewaard worden met toevoeging van een telefonische helpdesk en/of een lokale financieel adviseur. Deze laatste twee diensten worden door de overige marktpartijen in Nederland niet geboden. Absoluut speerpunt in de online dienstverlening is het bieden van verzekeringen, hypotheken en financiële diensten tegen een extreem voordelig tarief. Deze zeer aantrekkelijke prijsstelling wordt mogelijk gemaakt door een prijsopbouw die afwijkt van de overige marktpartijen én die mogelijk gemaakt wordt door toonaangevende verzekeringsmaatschappijen en financiele dienstverleners. budgetpolis.nl is een nieuw bedrijf van de ondernemers Peter Bastian en Ruud Visser van het gelijknamige Bastian & Visser.

Trefwoorden: Assurantien, Bedrijfsovername, Beleggen, Budgetpolis, Computer Software, Concept, Consultancy, Creatie, Crm, Crossmedia, Database Publishing, Dia, E-commerce, Email Marketing, Finance, Financieringen, Full Service, Hypotheekproducten, Hypotheken, Ict, Internet, It, Lithografie, Management, Marketing, Media, Media-inkoop, Mkb, Mobiliteit, Multimedia, Online, Print, Public Relations, Radio, Reclame, Retail, Samenwerking, Software, Tv, Verzekeringen, Webdesign, Website, Webwinkel,

Contact Weijmans Studio

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share