Telegraaf Media Groep: totaaloplossing voor budgetpolis.nl

Telegraaf Media Groep: totaaloplossing voor budgetpolis.nl van Weijmans Studio

Door: Weijmans Studio  26-10-2006
Trefwoorden: Verzekeringen, Internet, Reclame

Telegraaf Media Groep N.V. (TMG) is een beursgenoteerde, onafhankelijke Nederlandse mediagroep, primair actief op het gebied van dagbladen, tijdschriften, puzzel- en huis-aan-huisbladen. Daarnaast wordt informatie geëxploiteerd via internet, (mobiele) telefoon en digitale schermen, al dan niet via een strategische deelneming. Ten slotte wordt er drukwerk voor derden verzorgd en heeft de onderneming onder meer een belang in Wegener N.V., SBS Broadcasting S.à.r.l., Sky Radio Groep, Expomedia Group plc en B.V. Algemeen Nederlands Persbureau (ANP).
TMG is voortgekomen uit het gelijknamige dagblad De Telegraaf. Door overnames en lancering van nieuwe producten is het bedrijf uitgegroeid tot een gediversifieerde mediagroep. Het concern is actief in Nederland, België, Frankrijk, Denemarken, Zweden en Oekraïne.


Weijmans Studio heeft als eerste doelstelling uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren via de weg van creatie en realisatie van reclameconcepten. Voor opdrachtgevers houden we de zaken overzichtelijk. Onze communicatielijnen zijn kort; de klant heeft altijd één vast aanspreekpunt. Een ander pluspunt voor de klant is de complete dienstverlening van Weijmans Studio. Het is een full service communicatiebureau dat het complete traject van concept, creatie en realisatie voor haar rekening kan nemen. Weijmans Studio is actief binnen een breed scala van grafische diensten als concept, creatie, DTP, lithografie, drukwerk, prepress, multimedia, database publishing, public relations en media-inkoop. Bij Weijmans Studio werken 60 mensen in haar vestiging in Helmond en zij is onderdeel van de Weijmans Media Groep. Voor meer informatie bezoekt u www.weijmans.com.

Trefwoorden: Concept, Creatie, Crossmedia, Full Service, Internet, Print, Radio, Reclame, Tv, Verzekeringen

Contact Weijmans Studio

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share