Weijmans Media Groep en LEWIS bundelen krachten

Weijmans Media Groep en LEWIS bundelen krachten van Weijmans Studio

Door: Weijmans Studio  21-11-2007
Trefwoorden: Retail, Software, Public Relations

De samenwerking is erop gericht wederzijdse klanten een totaalpakket aan diensten te kunnen bieden. Weijmans Media Groep brengt zijn ervaring en capaciteiten op het gebied van design, multimedia en reclame in, terwijl LEWIS Communications de mediarelaties en PR-expertise inzet.

“Wij willen onze klanten crossmediale campagnes bieden, waarbij diverse media worden ingezet om dezelfde boodschap voor het voetlicht te brengen. PR en mediarelaties vormen hier een perfecte aanvulling op,” aldus Erwin Peeters, sales manager van Weijmans Media Groep. “LEWIS is een partij die deze dienst op een professionele en unieke manier aanbiedt en dus meerwaarde voor onze klanten kan opleveren.”

“Weijmans is een sterke speler in de regio, met een unieke marktpositie en klantenbestand,” zei Yvonne van Bokhoven, VP Europe bij LEWIS Communications. “Onze klanten vragen ons regelmatig om grafische- en multimediaoplossingen en vanwege ons specialisme konden we hier niet altijd aan voldoen. Met dit partnerschap kunnen we wel aan deze vraag van de klanten tegemoet komen. We zien het ook als perfecte kans om ons regionale klantenbestand verder uit te breiden. Onze huidige klanten zitten voornamelijk in de Randstad en regionaal zijn we gek genoeg nog niet heel sterk vertegenwoordigd. Met een partner als Weijmans gaan we daar verandering in brengen.”

Weijmans Media Groep en LEWIS Communications gaan de samenwerking actief promoten onder bestaande klanten en daarnaast ook in de markt zetten door gezamenlijk nieuwe partijen te benaderen. “De regio Brabant wordt vaak onderschat als het gaat om conceptuele reclame, PR en communicatie,” zei Erwin Peeters. “Bedrijven als LEWIS, met klanten als Adobe, NS, Citrix en ilse media, en Weijmans met zijn ruim 200 medewerkers laten zien dat de regio wel degelijk meetelt.”

Trefwoorden: Assurantien, Bedrijfsovername, Beleggen, Budgetpolis, Computer Software, Concept, Consultancy, Creatie, Crm, Crossmedia, Database Publishing, Dia, E-commerce, Email Marketing, Finance, Financieringen, Full Service, Hypotheekproducten, Hypotheken, Ict, Internet, It, Lithografie, Management, Marketing, Media, Media-inkoop, Mkb, Mobiliteit, Multimedia, Online, Print, Public Relations, Radio, Reclame, Retail, Samenwerking, Software, Tv, Verzekeringen, Webdesign, Website, Webwinkel, Zorg, Zorgverzekering,

Contact Weijmans Studio

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share