Organisatie NederlandVacature.nl groeit in krapper wordende markt

Organisatie NederlandVacature.nl groeit in krapper wordende markt van Nederlandvacature.nl

Door: Nederlandvacature.nl  19-12-2008
Trefwoorden: Dienstverlening, Vacatures, Vacature

Helvoirt, 19 december 2008 – Het aantal online vacatures in Nederland blijft, evenals het totaal aantal vacatures, dalen. Het totaal over de afgelopen drie weken is gedaald van bijna 105.000 naar net iets meer dan 101.000 (bron: Jobfeed). NederlandVacature.nl merkt hier echter weinig van. NederlandVacature.nl blijft daarom investeren in de bezetting van haar organisatie en de verbetering van haar product.

Verticale arbeidsmarktcommunicatie
Adverteerders in online vacaturemedia zijn erg kritisch in deze mindere tijden. Men wil niet langer betalen voor internetgebruikers die niet aansluiten bij hun doelgroep. NederlandVacature.nl profiteert hiervan omdat zij een regionale werkwijze hanteert en alleen bedrijfsherkenbare vacatures met een bedrijfsprofiel communiceert.

Sterke groei
Het concept van NederlandVacature.nl , het platform voor moderne arbeidsmarktcommunicatie (online sinds 04-04-04), bleek succesvol. Naast het hoofdkantoor in Helvoirt, volgden kantoren in Wageningen en Heerenveen. In 2007 kwamen daar 6 medewerkers bij en in 2008 wordt het jaar afgesloten met een totale bezetting van 20 medewerkers. In januari 2009 komen daar nog 3 nieuwe mensen bij.

Volle kracht vooruit
De directie van NederlandVacature.nl heeft een nieuwe koers ingezet. In januari 2009 is de organisatie op sterkte en beschikt dan over een compleet management en sales team. Daarnaast wordt in 2009 geïnvesteerd in een metamorfose van het product, om de verticale markten nog specifieker te kunnen bedienen.

Over NederlandVacature.nl
NederlandVacature.nl is een platform voor moderne arbeidsmarktcommunicatie, gericht op de regio. Het platform is de enige in Nederland die anonieme vacatures niet plaatst. NederlandVacature.nl bestaat uit 12 provinciesites. In 2009 viert NederlandVacature.nl haar vijfjarig jubileum.

Trefwoorden: Anoniem, Arbeidsmarktcommunicatie, Bedrijfsherkenbaar, Bedrijfsherkenbare, Dienstverlening, Provincie, Regionaal, Regionale, Revolutionair, Vacature, Vacatures,