Uitvaartzorg Aaveste

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Torenstraat 29 A , 5268 AS Helvoirt, Noord-Brabant
Haaren, Maaskant

E-mail

Over Uitvaartzorg Aaveste

Er zijn talloze mogelijkheden om van uw uitvaart een persoonlijke uitvaart te maken. Daarover kunt u vrijblijvend met ons praten. Tijdens dat gesprek kunnen we uw laatste wensen vastleggen in een wilsbeschikking. Dit is een document dat u helpt om uw laatste wensen vast te leggen.
Want u kunt een voorkeur hebben voor een begrafenis of juist voor een crematie. Als u een voorkeur heeft, is het goed om dat bij leven en welzijn te delen met naasten. Een begrafenis is van oudsher populair. Cremeren kent een veel jongere geschiedenis in Nederland. Pas in 1955 werd cremeren bij wet geregeld. En de christelijke kerken staan een crematie pas sinds de jaren 70 van de vorige eeuw toe. Beide keuzes hebben ook consequenties. Wat moet er bijvoorbeeld met uw as gebeuren? Of op welke begraafplaats wilt u uw laatste rustplaats krijgen en hoe werkt dat dan? Wilt u ook een gedenksteen of heeft u iets anders in gedachten? En de muziek? Hoe denkt u over bloemen? Of heeft u hele andere wensen? Kom gewoon eens praten, hoor wat de mogelijkheden zijn en laat u voorrekenen wat uw ideale uitvaart kost.

Heeft u al een bedrag gereserveerd voor uw uitvaart? Of wilt u zich misschien verzekeren? Zelf sparen lijkt een prima optie. Toch bent u vaak duurder uit. Een verzekering afsluiten is in veel gevallen voordeliger. Verzekeraars houden met hun premievaststelling rekening met sterftekans en rekenrente. Daardoor vragen ze een lagere premie dan wanneer u zelf spaart. Een aantal uitvaartverzekeraars kent een winstdelingsregeling.
U bespreekt uw wensen met een van onze uitvaartadviseurs van Aaveste uitvaartzorg.
Hij vertelt u graag over de mogelijkheden en geeft inzicht in de kosten. Hij rekent u ook voor hoeveel voordeel u heeft als u de kosten van uw uitvaart verzekert. Uiteraard zonder enige verplichting.
Als uw wensen zijn geregistreerd, wordt uw uitvaart – wanneer die ook plaatsvindt – volledig volgens uw wensen uitgevoerd.

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Helvoirt Noord-Brabant

Is Uitvaartzorg Aaveste in Torenstraat 29 A, Helvoirt Noord-Brabant 5268 AS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Helvoirt Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Helvoirt Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Helvoirt Noord-Brabant, 5268 AS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3766846]