24-uurs Solexrace en Reijs Scooters

24-uurs Solexrace en Reijs Scooters van Reijs Scooters

Door: Reijs Scooters  04-08-2009

Elektrische Solex
Aan de race mogen uiteraard alleen solexen deelnemen. Dit jaar doet er voor het eerst ook een e-Solex team mee, bestaande uit 3 dames: Marisa van Crey, Marieke Hemmen en Henny Leyten. De elektrische Solex wordt beschikbaar gesteld door Reijs Scooters uit Herpen.
De deelname van genoemde dames aan de 24-uurs Solexrace heeft meerdere doelen. Het eerste spreekt voor zich, zoveel mogelijk kilometers afleggen binnen 24 uur (dus winnen!). Het tweede doel is het goede doel: alle teams worden per kilometer gesponsord en de opbrengsten zijn voor Kika. Het derde doel dient eveneens een goede zaak: door gebruik te maken van de e-Solex worden het milieu en met name het bosrijke gebied en de café’s waardoor wordt gereden minder belast. Last but not least is het natuurlijk de bedoeling dat de dames veel plezier hebben.

Sponsoring door Reijs Scooters
De redenen voor Theo Reijs om een e-Solex beschikbaar te stellen wijken in feite niet af van de motieven van de rijdsters. Theo Reijs: “Een extra doel is natuurlijk om de e-Solex op een ludieke en opvallende manier te promoten. Want de elektrische Solex is milieuvriendelijk, zuinig en heeft een prachtig design. En dat kunnen we hier goed laten zien. Het is tenslotte een prachtig evenement dat vele duizenden bezoekers trekt”.

Meer informatie kunt u vinden op www.willemlexopdesolex.nl en www.reijsscooters.nl