Elektrische scooters: Natuurlijk bij Reijs Scooters (Reijs Fiets & Fun)

Elektrische scooters: Natuurlijk bij Reijs Scooters (Reijs Fiets & Fun) van Reijs Scooters

Door: Reijs Scooters  14-01-2009

Reijs Scooters (Reijs Fiets & Fun) is een betrouwbare leverancier van kwalitatief goede scooters van o.a. de merken AGM, Baotian, Malaguti, PGO, Sachs en Tomos en van elektrische fietsen tegen een aantrekkelijke prijs. Reijs hanteert zeer lage prijzen: de snorscooters (zonder helm) en gewone scooters hebben een vanafprijs van 950 euro. Bovendien levert Reijs een uitstekende service. Theo Reijs, eigenaar: “De positieve mond-op-mond reclame zorgt voor een gestaag groeiend klantenbestand. Zeer regelmatig worden klanten naar ons doorverwezen door vrienden en kennissen vanwege onze goede dienstverlening en ruime keuzemogelijkheden. Iets waar ik erg trots op ben en op wil kunnen blijven. Dus zorg ik ervoor goed op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen zoals de elektrische scooters. De elektrische scooters zijn milieuvriendelijk, zuinig en hebben een prachtig ontwerp”.

e-Solex
Wie kent de Solex niet? Een geliefd vervoermiddel tussen 1946 en 1988. De zeer veelzijdige Franse ondernemer Jean-Pierre Bansard besloot onlangs de Solex nieuw leven in te blazen. Het ontwerp en de techniek werden aangepast aan de wensen van deze tijd. De Italiaanse designer Pininfarina slaagde erin om de herkenbaarheid van de Solex te behouden maar er tevens een eigentijdse en zeer esthetisch uiterlijk aan te geven. Ook kreeg de Solex een volledig elektrische motor. Met deze elektrische motor was de nieuwe naam een feit: de e-Solex was geboren. De e-Solex heeft een actieradius van ca. 40 km en kost € 1.595,=.

Ice
De elektrische scooter Ice is speciaal ontwikkeld om aan de milieuvriendelijke eisen van de huidige tijd tegemoet te komen. Besparing van energie heeft een direct positief effect op de uitstoot van CO2. En door de energiebezuiniging wordt er direct ook geld bespaard. Veel politiekorpsen zijn al met de Ice uitgerust. De Ice is in zeer vele kleuren leverbaar. De actieradius van de Ice is 70-100 km. De verkoopprijs ligt daarmee ook hoger dan van de e-Solex; € 2.299,=.

Voordelen
Voor zowel de e-Solex als de Ice geldt dat ze milieuvriendelijk zijn, geen CO2 uitstoot hebben, nooit meer benzine getankt hoeft te worden, er bij ieder stopcontact geladen kan worden, ze zuinig in gebruik zijn, ze geruisloos zijn, zeer weinig onderhoud nodig is, er altijd wel een parkeerplek te vinden is en men geen last van files heeft.


Voor een proefrit bij u van harte welkom bij Reijs Scooters (Reijs Fiets & Fun).


Meer informatie kunt u vinden op www.reijsscooters.nl.